NAČISTO ODLEPILA: Maja htela da otruje balerinu, nećete verovati sa čim! (FOTO)

Maja je skovala pakleni plan, a Kristijan je bio zadužen da balerini da šolju sa "specijalnim napitkom"

  • 28

Izgleda da je Maja potpuno izgubila kontrolu na "Farmi", i pokušala je da otruje balerinu Jelenu Milošević!

Maja Nikolić pokazala GOLE GRUDI u "Farmi"! (VIDEO)

Bez obzira što su je kamere snimale, Nikolićeva je uzela Jeleninu šolju i u nju nadrobila 14 tableta... a postoje dve verzije o kojim se "lekićima" radilo - po jednima, to su bile samo bezopasne tablete sa ekstraktom energetskog pića, dok drugi tvrde da su to, u stvari, pilule za potenciju!

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Kada je završila sa pripremom napitka, Maja je otišla do balerine i dala joj šolju koju je Jelena iskapila, a da sve bude zanimljivije, Maja se pre toga pohvalila Tamari i Zorici šta je uradila, a Kristijan je bio zadužen da Jeleni da piće!

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o tabletama biljnog sadržaja koje nemaju nikakakav neželjeni efekat na žene, i ovo je navodno bila zajednička šala farmera!

Da podsetimo, Miloševićeva je te noći kada se sve ovo dešavalo, potpuno "odlepila" i počela da saleće muškarce, prvo je šokirala Radeta kojem je napravila špagu u krilu, a zatim je pokazala međunožje dok je naskakala na Kristijana.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    14. septembar 2015 | 11:59

    Balerina kada izadje iz rijalitija ako do tada ne sazna da je Maja ovo ucinila krivicno delo, trebala bi odmah sa dobrim advokatom da tuzi Maju zajedno sa produkcijom i TV Pinkom. Ovo je po nasem zakonu krivicno delo i za tako nesto trebaju da odgovaraju svi odgovorni. Snimci postoje sto znaci postoje i hiljade i hiljade svedoka.

  • W211

    14. septembar 2015 | 10:44

    Maja nije normalna. Potpuno poremećena osoba koja treba pomoć psihijatra. ovim komentarom ne mislim ništa loše ali sam iznenađen njenom nekulturom i šizoidnim ponašanjem.

  • Sandra

    14. septembar 2015 | 14:38

    Ovo je javno krivično delo, počinjeno naočigled produkcije, koja bi trebala da snosi sankcije kao i počinioc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA