IZ PRVE RUKE: Evo da li će Kristijan napustiti "Farmu" zbog zatvora i kada će zaista morati na robiju! (FOTO)

- Ukoliko svojevoljno napusti rijaliti, a ovo bi se tako tretiralo, Golubović ne samo da ne bi imao ugovorom zagarantovanih 5.000 evra mesečno, već bi morao i da nadoknadi štetu "Pinku" - objašnjava njegova pravna zastupnica u izjavi za Telegraf

  • 16

Mnogo je spekulacija, neproverenih informacija i glasina oko toga kada Kristijan Golubović mora da ide na izdržavanje zatvorske kazne, i da li će zbog toga morati da napusti "Farmu", gde je jedan od favorita. Situaciju razjašnjava njegova pravna zastupnica Biljana Lojović Lukan.

Gospođa Lojović Lukan je za Telegraf ljubazno ponovila da odluka o odlaganju odlaska u zatvor nije doneta, i da je, za sada, njegov zahtev ocenjen kao osnovan. Da podsetimo, Golubović je osuđen zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Nedavno je pokrenuta i onlajn peticija kojom se apeluje na Ustavni sud da usvoji Kristijanovu žalbu na presudu.

Čak ni ovim što joj je rekao, Kristijan nije uspeo da ubije Jasminine "leptiriće u stomaku"! (FOTO)

- KV veće će 2. oktobra doneti odluku - istakla je Lojović Lukan. - To nema veze sa peticijom koja je pokrenuta. Sve dok sud ne bude doneo odluku, Kristijan ne treba da se javi na izvršenje kazne.

Printskrin: Telegraf.rs TV Printskrin: Telegraf.rs TV

Ona dodaje:

- Član 59 stav 7 Zakona o izvršenju krivičnih sankcija kaže da, ukoliko neki čovek ima započet posao, može da mu se odloži izvršenje kazne na tri meseca. Potrebno je da dokaže da bi, gubitkom tog posla, izgubio i materijalna sredstva. Golubović je potpisao ugovor sa TV Pink 3. marta 2015, kada se još nije ništa znalo vezano za izvršenje kazne. Nije se znalo ni kad počinje "Farma" - moglo je to da se desi odmah u martu.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Biljana Lojović Lukan je napomenula:

- On ima ugovorom zagarantovanih 5.000 evra mesečno, i, naravno, oš 50.000 ako pobedi na "Farmi". Ukoliko svojevoljno napusti rijaliti, a ovo bi se tako tretiralo, Golubović ne samo da ne bi imao tih 5.000 evra mesečno, već bi morao i da nadoknadi štetu "Pinku". To je razlog što je podneo zahtev za odaganje kazne.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ona je, naposletku, razjasnila:

- Kristijan, na taj način, želi da obezbedi egzistenciju nezaposlenoj ženi i detetu, dok je u zatvoru. To je jedini razlog zašto je ušao u rijaliti. Njemu ne treba popularnost, odavno je ima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    14. septembar 2015 | 20:25

    Zasto samo peticija da mu se ukine kazna, valja je prosiriti, pa zahtevati i nacionalnu penziju za njegov doprinos kulturi i vaspitno humoristicnom programu.

  • Milan Mile

    14. septembar 2015 | 20:39

    Kristijan je kralj

  • Pera

    14. septembar 2015 | 23:10

    Za posedovanje droge u Kini streljaju a mi pravimo medijsku ,,zvezdu,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA