LEPOMIR PROGOVORIO O ŠOKANTNOJ VEZI SA TRANSEKSUALKOM: Nataša Maza je vrh riba!

Pred Bakićev ulazak na imanje, pojavile su se spekulacije da je on, navodno, upravo zbog afere sa transrodnim osobama dobio otkaz u policiji

  • 32

Bodibilder Lepomir Bakić se oglasio povodom afere sa poznatom transeksualkom, pevačicom Natašom Mazom, i ispričao detalje o njihovom kontaktu. 

NAJMRAČNIJA LEPOMIROVA GEJ TAJNA: Pročitajte njegovu seksi prepisku sa transseksualcem (FOTO)

Suspendovani policajac je u "Farmi" priznao da voli transvestite, i da su mi interesantni. Pred njegov ulazak na imanje, u medijima su se pojavile spekulacije da je Bakić, navodno, upravo zbog afere sa transrodnim osobama dobio otkaz u policiji.

"BOMBA" ZA LEPOMIRA! U "Farmu" ušla transseksualka Nataša Maza, evo kako je on reagovao! (FOTO)

Nedavno je i Nataša Maza izjavila kako joj se Bakić nabacivao, pokušavajući da je odvede u krevet.

- Upoznao sam je preko nekih prijatelja. Ona je stvarno vrh riba. Mislim da je ona jedina koja je promenila pol u našoj zemlji. Priznala mi je da se je*e za lovu preko. Bilo mi je super što je priznala da je trandža i baš sam je zbog toga zgotivio. Posle smo odlazili na piće, u teretanu, u bioskop. Ja volim takve ljude, interesantni su mi. Imaju telo žene, a muški mozak - rekao je Bakić pred ostalim farmerima.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA