Srpske lepotice zaludele Grke! (FOTO)

Finalistkinje izbora za "Mis Srbije 2015" će dve nedelje boraviti u Porto Karasu

  • 2

Finalistkinje izbora za "Mis Srbije 2015" doputovale su na pripreme u Porto Karas  u Grčkoj.

Naredne dve nedelje devojke će boraviti u luksuznom hotelu "Meliton", u kojem se srpske lepotice pripremaju već godinama unazad.

Sa devojkama će u narednom periodu raditi tim stručnjaka, na čelu sa umetničkim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom, supervizorkom Bojanom Nikolić , frizerskim timom Aleksa La Vi , Purity akademija koja je zadužena za šminku i naravno, Vesnom de Vinčom, predsednicom kompanije i vlasnicom licenci Miss World Serbia, Miss Universe Serbia i mnogih drugih.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Tokom predstojećeg perioda, finalistkinje će raditi na ličnom stajlingu i predstavljanju, modnim editorijalima, fizičkim i kondicionim pripremama, imaće časove oratorstva, kreativnog pisanja, časove bontona i lepog ponašanja, engleskog jezika, PR-a i radionice novinarstva.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Prvi veliki zadatak devojaka biće, sada već tradicionalni, izbor za  Miss Porto Carras, koji će biti održan u utorak 22. septembra, kada će lokalne zvanice i ugledne ličnosti iz ovog dela Grčke, birati koja je od srpskih ovogodišnjih finalistkinja najlepša, što će ujedno biti i prvi veliki test odabranih devojaka.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Za organizaciju puta do Porto Karasa pobrinuo se Astra travel Sitonija. U prelepom kompleksu rizorta ekipa će ostati do 5. oktobra, nakon čega se vraća u Beograd, gde devojke u MK Star hotelu nastavljaju sa karantinskim pripremama za veliko finale u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima u oktobru.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Prvi dan u prelepom kompleksu Porto Karasa, prošao je radno. Devojke se polako opuštaju i navikavaju na bliceve profesionalnih fotografa i na kamere koje ih prate. Izrade foto i video book-ova su počele a lepotice Srbije su počele da uvežbavaju koreografiju, poziranje...

Tokom boravka u Porto Karasu, finalistkinjama će se priključiti i veliki broj javnih ličnosti koji će ih upoznati sa prednostima i teretom šou biznisa i kako se nositi sa tim.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    23. septembar 2015 | 16:55

    Naravno da su zauzele Grke.Nase devojke i momci su prirodno lepi i lepši su od Grka,Italijana,Nemaca itd.Mana naša je što se misli da je sve strano bolje i zato propadamo pod uticajem tudje kulture prvenstveno Engleske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA