Golotinja na golotinju: Plejboj zečice ponovo u klinču

Bilo je očekivano da se na "Plejboj" žurki zaraćene zečice pomire, ali situacija se pogoršala, jer je Anastasija sve vreme izazivala Soraju

  • 0

U klubu "Opozit" održana je još jedna u nizu "Plejboj" zurki, a prema scenariju, u jednom trenutku trebalo je da se u kadi, koja je postavljena nasred kluba, u isto vreme nađu Soraja i Anastasija, koje već neko vreme vode tihi medijski rat.

Ljute suparnice stigle su istim kolima, ali to je bio najbliži kontakt koji su imale te večeri. Ne da se nisu svukle i ušle u penušavu vodu, već su se uporno izbegavale. Anastasija je bila u društvu koleginica Une Grujić, Martine Rajić i Aleksandre Majstorović. A Soraja je sedela sama i besna.

Ni kod obaveznog slikanja nisu razgovarale, a sa takvim hladnim odnosom nastavile su i za stolom. Nakon dva sata, Soraja je neopaženo napustila klub, iznervirana činjenicom da su je, pored Stejsi, i ostale tri zečice ignorisale. To je učinila vrlo brzo i Anastasija, pa kad je došao red na kupanje, jedino se Aleksandra Majstorović odvažila, jer su dve "glavne" zečice već uveliko otišle.

Sve to nije smetalo gostima da se lepo provedu, jer su, pored kupanja, imali priliku da vide performans sa pitonom, vatrenim obručima i trbušni ples, pa su ostali do ranih jutarnjih sati. Od poznatih ličnosti zabavi su prisustvovali Ivan Zeljković, Vuk Brajović, bivša Modelsica Sindi, Neven Bošković, Dijana Janković, kao i mnogi drugi.

(A.V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA