KRISTIJAN MOŽE DA UMRE NA FARMI: Tajna koju je sakrio od svih, mogla bi skupo da ga košta!

- On nije čovek koji će se žaliti na zdravstvene probleme, niti će o njima pričati drugima - navodi izvor blizak Goluboviću

  • 18

Od prvog dana "Farme", Kristijan se ne štedi, radi ubedljivo najviše na imanju, ali time može da ugrozi svoje zdravlje, budući da, kako saznajemo, ima srčane probleme i preveliko naprezanje bi moglo da ima ozbiljne posledice.

KRISTIJAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Evo šta je Goluboviću "došlo glave"! (FOTO)

Nakon što mu je prošle nedelje pozlilo, nakon čega se onesvestio na livadi, u "Farmi" je zavladala prava panika, ali Kristijan se brzo oporavio i vratio poslu.

EKSKLUZIVNO: Ovo je 6 FARMERA koji imaju najviše glasova! (FOTO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Kristijan već godinama pati od tahikardije (ubrzanog rada srca) i povremenog gušenja, što mu se dogodilo i kada mu se slošilo na Farmi. On je svoje zdravstvene probleme sakrio od svih kada je ulazio u rijaliti, jer on je takav čovek, ne želi da pokaže bilo kakvu slabost. Međutim, ako nastavi da radi ovim tempom, i da se svakodnevno iscrpljuje, u najgorem slučaju bi mogao da doživi infarkt - navodi izvor blizak Goluboviću i dodaje da je Kristijan naviknut na težak rad, kao i da će nastaviti kao i do sada, jer on jednostavno nije čovek koji će se žaliti na zdravstvene probleme niti će o njima pričati drugima.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Livada

    23. septembar 2015 | 16:46

    Kakav je takav ja,ali neka i njega Gospod podari dobrim zdravljem.

  • Goran

    23. septembar 2015 | 14:04

    Ko moze u ovo da poveruje? razmisli te o realnosti pre nego sto napisete nesto. Kristijan se prestavlja kao sportista i borac sto on ustvari i jeste, covek koji je pun snage i energije. Ima veliku zelju da nesto pametno uradi na farmi i da drugima pokaze kako treba da se ponasaju. A te njegove padove i povrede samo govore o njemu da nije spretan u tim poslovima ali ih ipak obavlja najbolje sto moze. Kristijane samo napred do finala.

  • Zoka

    23. septembar 2015 | 14:22

    Sve je to nastalo od milijardi i milijardi sklekova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA