0

Majka "Sulejmana Veličanstvenog" glumila u pornićima (FOTO)

Nebahat Džehre je kao veoma mlada karijeru otpočela snimanjem erotskih filmova, a sada je jedna od najuspešnijih i najtraženijih glumica u Turskoj

Nebahat Džehre

Nebahat Džehre (68), koja u seriji “Sulejman Veličanstveni” tumači lik sultanije Valide, Sulejmanove majke, glumačku karijeru započela je snimanjem erotskih filmova u Turskoj.

– Tržište jeste bilo veliko, ali je i glumaca bilo mnogo. Potičem iz siromašne porodice i nijedan posao mi nije teško pao, a kako se do zvezda uvek stiže preko trnja, tako sam i ja do ozbiljnih uloga stigla preko erotskih filmova - rekla je Nebahar za “Hurijet”, i dodala:

– Turska važi za konzervativnu zemlju i ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno zbog porodice, ali sam pobedila predrasude i sve ovo što sam danas postigla govori mi da sam bila u pravu.

Nebahat je izabrana za mis Turske kada je imala 21 godinu, a ubrzo nakon toga ponuđena joj je uloga u jednom erotskom filmu, koju je, na iznenađenje svoje porodice, bez razmišljanja prihvatila. Snimila je petnaestak erotskih filmova, posle čega su napokon počele da stižu i ozbiljne uloge.

(A. V. / Kurir)


Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Erotski filmovi, Nebahat Džehre, Serija, Sulejman Veličanstveni, Turska

foto dana

video dana