ONA JE VEŠTICA! Zmaj izvređao Vesnu Rivas, a onda ga je ona ponizila kao niko pre! (FOTO)

- Ona hoće da me predstavi kao budalu i nemoćnog, a svi znaju da to nije istina - ispričao je Zmaj

  • 5

Budući da nije dobio seks koji je toliko tražio, Zmaj i Vesna se u "Parovima" bez prestanka svađaju, a gledaoci su sada saznali nove prljavštine iz njihovog odnosa.

TROJKA U PAROVIMA: Pogledajte perverznu akciju Zmaja, Saške i Vesne! (50+) (VIDEO)

- Vesna je veštica, uzima mi pozitivnu energiju i ja molim da je produkcija odvoji od mene. Ona hoće da me predstavi kao budalu i nemoćnog, a svi znaju da to nije istina - kukao je Zmaj i odmah je zažalio jer mu je Rivas odgovorila žestoko.

- Slušaj, nisam htela sa tobom da spavam, jer si impotentan. Eto, sad svi znaju istinu o tebi. Landara ti. Impotentan si! – vikala je Vesna Rivas.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.K.

    28. septembar 2015 | 19:30

    kakvi divni i kulturni ljudi sta bi bilo kada bi nestali iz javnosti :)

  • Nik

    28. septembar 2015 | 20:06

    Odlična gluma oboje.

  • Lj.

    30. septembar 2015 | 09:04

    Ko to daje Saski toliko veliku zastitu da se tako ponasa prema Zorici Brunclik..da nije i tu Seselj umjesao prste sa njenim muzem Vojvodom....Slucajno sam upucena da je Saska bila tih god.proglasena Shund pjevacicom i nije bas bila na dobrom glasu...a Zorica nikada nije bila Shund i bila je jako sarmantna i lijepa zena sve je plijenila i glasom i stasom...Saska treba da joj se do zemlje klanja sto je Zorica bila dama i dosla u Parove....Sram je bilo tako se ne ponasa...sta se to pakuje Zorici i Kemisu nije valjda opet politicki....Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA