FARMERI U PANICI: Bojana Stamenov dobila napad gušenja, niko nije znao kako da joj pomogne!

- Najgore od svega je što mi se srce uzlupalo, a imam dijabetes, koji je sve to pogoršao - kaže Bojana

  • 21

Na "Farmi" je nastala prava panika kada je Bojana Stamenov dobila napad gušenja, a da stvari budu još gore, pevačica nikako nije mogla da pronađe svoju pumpicu za astmu!

Jelena se razgolitila na pijaci, Kristijan joj skinuo gaćice (18+) (VIDEO)

Bojana, koja pije lekove za dijabetes, iznenada je dobila napad astme, i potrčala je do ostave gde je ostavila pumpicu. Međutim, budući da su farmeri prethodnog dana skroz pretumbali ostavu u potrazi za hranom, pevačica je počela da paniči jer pumpica nije bila na mestu na kojem ju je ostavila.

Počela je da se guši, a ostali učesnici su u panici pokušali da joj pomognu da nađe pumpicu. Stvari su letele na sve strane, i kada je panika dostigla vrhunac, spasonosna spravica je pala na pod!

- Još se ne osećam dobro, morala sam da odspavam malo i ležim jer sam se mnogo uplašila kada mi se dogodio napad astme, a nisam mogla da našem pumpicu. Najgore od svega je što mi se srce uzlupalo, a imam dijabetes, koji je sve to pogoršao - ispričala je Bojana kada se malo oporavila.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktorka

    2. oktobar 2015 | 11:20

    Dijabetes, a pojedeš pola kofice eurokrema. Guši nju njeno salo, malo probušiš kašiku i eto rešenja

  • Trudim se

    2. oktobar 2015 | 15:57

    Mora da smrša pre nego što je strefe mnogo teže bolesti. Razumem je zato što sam bio u njenoj koži. Svojevremeno sam imao preko 120 kila, sada sam na 80. Mnogo je teško početi, izgubio sam jedno vreme i volju za životom ali nisam odustajao. Rekao bih da ima oko 200kg, za početak je najbolje da krene polako sa malom regulacijom ishrane i dosta šetnji. Najbolje je da sama proceni da li je karakter za tako nešto, ako nije onda bolje i da ne počinje.

  • _Grm

    2. oktobar 2015 | 11:44

    Nezdrava ishrana i zivot. Devojka se samo vuce po kuci,glavno mesto boravka kuhinja. Blagi kompleks ima,a dosta toga se i odnosi na izgled (kilazu). Resenje dijeta dosta kretanja i da se vide lepo rezultati ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA