Neda Ukraden se izvinila zbog bolničkog selfija sa Usnijom Redžepovom

- Dok se ona godinama borila s bolešću i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli - priča Neda

  • 13

Nakon što je legendarna Usnija Redžepova preminula, Neda Ukraden se od svoje prijateljice oprostila na Tviteru i tom prilikom objavila selfi koji je snimila u bolnici nekoliko dana pre nego što je Usnija umrla, i mnogi su je zbog postavljanja ove slike žestoko kritikovali.

ZBOGOM, KRALJICE MUZIKE: Kolege plakale za Usnijom Redžepovom (FOTO) (VIDEO)

GOVORILI SU DA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA: Pogledajte zašto su svi muškarci bili zaljubljeni u USNIJU! (VIDEO)

Kritičari su Nedi najviše zamerali što je nasmejana pozirala pored teško bolesne i izmučene Redžepove. Kada su počeli da pristižu negativni komentari, Ukraden je fotografiju izbrisala a sada se i izvinila svima koje je, kako kaže, ovim postupkom eventualno uvredila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila s bolešću i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, veoma se izvinjavam - izjavila je Neda Ukraden.

Printskrin: Youtube/volim pesme Printskrin: Youtube/volim pesme

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    7. oktobar 2015 | 17:32

    Uvredila si istinsku g-dju, navodno, tvoju prijateljicu! Sebe si nanovo i po ko zna koji put zelela samo promovisati. Neukusno i ponizavajuce u svakom smislu tih reci. I da si se istinski pokajala i iskreno zelela izviniti, zbog ocigledne sopstvene nesmotrenosti i nepromisljenosti, ne bi uvlacila medije/druge i u ovu pricu. Razocarala si, Nedo, ne malo!

  • Ludi Milojko@

    8. oktobar 2015 | 15:26

    Selfi?Jel nam se život sveo na selfije,i naš divni Srpski jezik nakaradite nerazumljivim riječima

  • Sanja

    8. oktobar 2015 | 11:01

    Morbidno grozno Neda pokazala pravo lice Postovanje Usniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA