NE ZNAM ŠTA ĆU AKO SE KRISTIJAN VRATI U ZATVOR: Golubovićeva žena kroz suze otvorila dušu

- Teško mi je. Ne želim da prođem kao njegova prva žena Danijela, koja je tada u naručju držala bebu - rekla je Ivana Veljković

  • 21

Ivana Veljković, supruga Kristijana Golubović, rekla je da joj teško bez svoje jače polovine. U razgovoru za "Kurir", ona je navela da će pričati sa svojim mužem kada se on vrati s "Farme".

LETEĆE PERJE NA FARMI: Ulazi Kristijanova žena?! (FOTO)

- Trpim pritisak sa svih strana. Morala sam i da se preselim. Kristijan je u žiži javnosti i jedino vam on može dati odgovore na sve kad se vrati. Ćerka mi se razbolela, pa ceo dan idemo po lekarima. Samo o njoj brinem, ona mi je sve, ostalo je manje bitno. I ja sam nešto bolešljiva - rekla je Ivana za ovaj dnevni list, i nastavila:

- Vodim se samo onim što vidim svojim očima. Ne želim da komentarišem da li mu se Stanija, Medenica, Balerina i ostale nabacuju, niti me one zanimaju. Ne znam kakva su mu osećanja prema njima. On je tamo i vrlo dobro zna šta radi. Bar se nadam da zna šta radi! Ja ću ga čekati da se vrati i tada ću znati da li su njegova osećanja prema meni ostala ista. Videćemo da li će naš odnos biti isti kao pre "Farme" - dodala je ona.

Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1 Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

Takođe, istakla je da se plaši da Kristijan ponovo ne ode u zatvor.

- Teško mi je. I pre su mu govorili da možda neće ići u zatvor, pa je odležao osam godina, pa 14 godina. Ne znam šta ću ako se Kristijan vrati u zatvor. Ne želim da prođem kao njegova prva žena Danijela, koja je tada u naručju držala bebu. Ne bih podnela da Kristijan ne vidi ćerkine prve korake, da ne čuje njene prve reči. Isto tako nije bio prisutan u Lazarevom odrastanju. Ne želim da se to ponovi s Verom. I njemu bi bilo teško. On je sada na "Farmi", a njoj je izbio prvi zubić i naučila je da sedi, ništa nije video - navela je Ivana i otkrila da su se ona i Kristijan vratili u Srbiju iz Nemačke jer su dobijali pretnje:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Dobijali smo pretnje dok smo živeli u Nemačkoj, ali sada ne. Upravo sam zbog toga i prešla u Kraljevo, jer su mi ovde porodica i prijatelji. Živela sam kod majke, pa sam bila prinuđena da iznajmim stan jer su me svi uznemiravali. I dalje ne mogu da poverujem da ste me pronašli - zaključila je ona.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    8. oktobar 2015 | 18:09

    Pa zaposli se i radi nesto,makar u pekari to je castan posao

  • Nesa

    8. oktobar 2015 | 17:22

    Najlakse je dete napraviti a ne misliti sta posle, iz zatvora u farmu iz farme u zatvor pa ce onda u velikog brata mozda pa kako stvari stoje opet u zatvor a dete? Koje dete?

  • Pera

    8. oktobar 2015 | 12:50

    Kristijan se vraca gde mu je i mesto a dokazao je u rijalitiju da mu je mesto samo u zatvoru i nigde vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA