Evo šta je Tijanina majka poručila Kristijanu! (FOTO)

- Nikad nisam bila za to da se Tijana upozna sa Kristijanom, s obzirom na njegovu prošlost, ali ona je tako htela - rekla je Zagorka Đuričić

  • 10
Kristijan Golubović i Tijana Đuričić Foto: TV Pink

Majka kraljice silikona Tijane Đuričić, Zagorka Đuričić, priznaje da je u šoku, jer je Kristijan Golubović nasrnuo na njenu ćerku na "Farmi".

EVO ŠTA JE PRETHODILO TUČI: Tijana "pretila" Kristijanu čekićem! (FOTO)

SMEHOTRESNO: Kad vidite šta je Kristijan rekao o Tijaninim ogromnim grudima, pašćete na nos! (FOTO)

Zagorka kaže da ju je veoma povredilo što je Kristijan uznemirio njenu ćerku, koja ga je isprovocirala toliko da ju je bacio sa kreveta. Tijana i Golubović prepiru od njenog ulaska na "Farmu", budući da kraljica silikona navodno ne prestaje da ga provocira.

- Najbitnije je da je Tijana sada dobro, ali baš mi je žao što je Jelena Krunić povređena - rekla je Tijanina majka za "Kurir", koja priznaje da je doživela veliki stres kada je videla šta se dogodilo.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

OPŠTI HAOS: Kristijan udario Jelenu Krunić, ona u suzama, hoće da izađe sa Farme! (FOTO)

- Ovo je klasičan primer nasilja nad ženama i to treba da se kazni. Nikad nisam bila za to da se Tijana upozna sa Kristijanom, s obzirom na njegovu prošlost, ali ona je tako htela. Sve što je rekla je istina, inače je on ne bi napao.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Uostalom, ako već trvdi da ga Tijana progoni, zašto je nije prijavio policiji i tražio zabranu pristupa? Ona je jedina osoba na imanju koja ga se ne plaši, a njemu će deca za pet godina, kad izađe iz zatvora, na ulici lupati čvrge - završila je Zagorka.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    9. oktobar 2015 | 10:42

    Ti o nekome pricas a cerka ti je hapsena za prostituciju i to javno objavljeno i nakontoga ti nekome mozes nesto da kazes lepo si je vaspitala!

  • sendrin

    9. oktobar 2015 | 13:31

    Gospodjo Zagorka!Postujem vas stav"majke"ali cerka vam je ista "bagra"kao i Kristijan!Umesto da je branite od olosa,bolje je da ste je vaspitavali na vreme i uticali na nju da se ne unakazi ovolikom kolicinom silikona?!Sta je ona sada???!""sama sebi senka"!!!!

  • Lola

    9. oktobar 2015 | 13:17

    Cerka ti je dno dna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA