Misice uče kako da od običnih devojaka postanu velike dame (FOTO)

- Buduće misice učim kako da koračaju na sceni, ali im dajem i savete kako bi bile što uspešnije u ovom poslu - kaže Bojana Nikolić supervizor u kompaniji "Miss Yu"

  • 3
Foto: Aleksandar Vuković Foto: Aleksandar Vuković

Bojana Nikolić (24) završava Fakultet bezbednosti u Beogradu ali se uz to veš četiri godine bavi modelingom a u kompaniji "Miss Yu" dve godine radi kao supervizor i koreograf budućim misicama.

IZABERITE NAJLEPŠU SRPKINJU SA INTERNETA: Ovde glasajte za svoju lepoticu! (FOTO)

Za vreme trajanja priprema devojaka za finalno veče izbora za mis Srbije njen zadatak je da u svakom trenutku pazi na devojke, vodi račune o tome da svaki put stignu na vreme i spremne za fotografisanje ali i da koordinira njihove ostale aktivnosti.

VESNA DE VINČA: Kod misica budimo lepotu, ali ulažemo i u njihovo obrazovanje (FOTO)

Posrednik je između devojaka i ostalog dela tima kompanije "Miss Yu" na čijem je čelu Vesna de Vinča i kako kaže njen posao je veoma odgovoran.

- Posao koji obavljam je vrlo odgovoran, jer devojke uvek moraju biti spremne kako bi se sve aktivnosti završavale na vreme. Sa njima vežbam i koreografiju koju izvode na finalnoj večeri izbora. Takođe ih učim i kako pravilno da koračaju kada su na sceni.

Foto: Dejan Milićević Foto: Dejan Milićević

Kako izgleda jedan dan priprema devojaka za takmičenje izbora za mis Srbije?

- Dan im počinje vežbanjem tai čija, zatim posle doručka kreću sa snimanjem i ostalim aktivnostima, a uveče posle večere imaju intelektualne radionice različitog sadržaja. Dan im je ispunjen i uvek radimo na tome da od jedne obične devojke napravimo veliku damu. Napredak se vidi, na početku su bile zbunjene i pomalo uplašene, ali sada su postale kompletne ličnosti i to je za svaku pohvalu s obzirom da su mnoge od njih jako mlade.

Foto: Miss Yu Foto: Miss Yu

Kako si ti počela da se baviš modelingom?

- Sve je počelo 2012. godine kada sam se takmičila za mis Srbije i od tada je sve krenulo. Stizale su ponude iz inostranstva a moje prvo angažovanje u inostranstvu bilo u Milanu gde sam se zadržala dva meseca. Planiram da se u budućnosti još više posvetim modelingu i putovanjima, a radim dosta i u Srbiji.

Foto: Serbia Fashion Week Foto: Serbia Fashion Week

Šta je tebi bavljenje modelingom donelo i čemu te je naučilo?

- Bavljenje ovim poslom me je naučilo da moraš uvek biti tačan, disciplinovan i profesionalan da bi te ljudi cenili. Takođe da se vrlo brzo moraš prilagođavati novim situacijama. Iz modelinga sam stekla neka od najlepših iskustva, od divnih prijatelja koje sam upoznala, preko poslovnih kontakata koje sam napravila do najdivnijih mesta koja sam videla putujući zahvaljujući ovom poslu. Iznad svega samostalni život u drugoj zemlji te učini mentalno mnogo jačom i zrelijom osobom. Naravno, u modelingu ima i dosta teških trenutaka i odluka, ali ako ste vi korektno vaspitani i ako slušate savete svojih roditelja nikada nećete skrenuti sa pravog puta. Zato mladim devojkama savetujem da uvek slušaju svoje roditelje i porodicu, jer im je to definitivno najjači oslonac, kao što je i meni.

Foto: Miša Obradović Foto: Miša Obradović

A ZA NAJLEPŠU SRPKINJU SA INTERNETA MOŽETE GLASATI OVDE!

Podsetimo, finalno veče izbora za mis Srbije biće održano u ponedeljak 12. oktobra u Beogradskom dramskom pozorištu sa početkom od 20 časova.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    11. oktobar 2015 | 09:31

    A joj majko mila kolika rasprodaja - praziluka!

  • Božanatvena

    11. oktobar 2015 | 10:47

    Fascinantna devojka koja pleni svojim stavom, harizmom i dobrotom! Imala sam prilike da je upoznam, pre svega je izuzetno lepo vaspitana, kulturna i dostojanstvena! Pravi primer prave devojke-žene! Izuzetno je dominantna na pisti, a fotografije su joj ravne svetskim kriterijumima! Svaka čast

  • Milanka

    11. oktobar 2015 | 10:40

    Fascinantna devojka koja pleni svojom energijom, harizmom i stavom! Imala sam prilike da je upoznam i pratim njen rad.. Imam samo najlepše komentare kad je u pitanju Bojana Nikolić. Izuzetno dominantna devojka na pisti, a slike su joj ravne svetskim kriterijumima!! Svaka čast!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA