BEZ HALIDA, OSMANA I SAŠE BIH UMRLA: Bosanska pevačica otkila koje kolege su joj najviše pomogle dok se borila za život! (FOTO)

- Žena koja me je najviše obradovala u moralnom smislu je Jelena Karleuša, a nas dve se nismo ni poznavale - podvukla je Dona Ares

  • 1

Bosanska pevačica Dona Ares, koja je nedavno sve obradovala rekavši da je ubeđena da je, posle duge borbe, "pobedila" rak, otkrila je ko joj je od kolega najviše pomogao u najtežim trenucima.

LEKARI SU ME OTPISALI, ALI DIGLA SAM SE IZ PEPELA: Hrabra bosanska pevačica ubeđena da je pobedila opaku bolest! (FOTO)

- Finansijski su mi mnogi pomogli, a najviše Halid Bešlić i Osman Hadžić, koji su me odmah nazvali. Ja nisam mogla da radim u tom periodu, a za moj lek se skupljao novac - priča Dona.

Ona navodi:

- Prva terapije je koštala oko 2.500 evra, a onda sam, preko nekih farmaceutskih kuća, sredila popust i plaćali smo po 1.500 evra. I to je ogromna cifra kad ne radiš, a pritom je bilo troškova i za infuzije, hranu.

RAZBILA: Ovako je Dona Ares otpevala hit Dženis Džoplin (VIDEO)

Foto: Promo Foto: Promo

Pevačica nastavlja:

- Saša Matić mi je obezbedio neke druge skupe lekove. Svoj dorinos dali su i Maja Berović i fudbaler Edin Džeko.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dona je podvukla:

- Žena koja me je najviše ohrabrila u moralnom smislu je Jelena Karleuša, a nas dve se nismo ni poznavale. To je njena moralna veličina.

Foto: Twitter/@karleusastar Foto: Twitter/@karleusastar

Folkerka je još, na tu temu, dodala:

- Mnogo mi je značilo i kad je Dragana Katić u jednoj emisiji izjavila da me voli i da se držim, a tad sam se raspadala, jer sam bila u najgoroj fazi. Pomogla mi je ta lepa reč i svaka lepa misao, nije samo novac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA