PREOKRET NA FARMI: Tamara novi gazda, šokiraćete se kad čujete koga je izabrala za sluge!

Nakon što je produkcija smenila Milića Vukašinovića zbog neposlušnosti, starleta je preuzela brigu o imanju

  • 10

Tamara Đurić izabrana je za novu gazdaricu "Farme", nakon što je Milić Vukašinović smenjen sa mesta gazde i kažnjen direktnom nominacijom, kao i njegova supruga Suzana.

Milić je novi gazda, ali ima neverovatan uslov: Evo šta traži od produkcije! (FOTO)

Nakon što je produkcija odbila muzičarev zahtev da i Suzana spava sa njim u gazdinoj kući, Milić se revoltirano spakovao i preselio u spavaću sobu, zbog čega je kažnjen direktnom nominacijom. Isto se dogodilo i njegovoj supruzi, budući da je na Vukašinovićev nagovor skoro celo veče provela u "zabranjenom" delu kuće.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

KO HOĆE, MOŽE NA KAPIJU! Ognjen Amidžić pobesneo na farmere, evo šta im je poručio!

Farmeri su izglasali da nova gazdarica imanja bude Tamara, koja je jutro dočekala u udobnom krevetu, a potom sa novim slugama i Prokom krenula na pijacu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Starleta je za sluge izabrala najvrednijeg farmera Kristijana Golubovića i najaljkaviju farmerku Jasminu Medenicu, koji će narednih dana spavati u štali.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezdica

    21. oktobar 2015 | 13:49

    Sve je to Maja smutila napravila da ljudi ostanu bez honorara .Organizovala da izaberu Tamaru i koga da postavi za sluge.To pokazuje koliko su zle.Danas je kukala zbog cigara kao nikome nece dati da jede sve ce baciti.Samo ja pa ja .Meni je ova Tamara odvratna alhoholicark

  • Milica

    21. oktobar 2015 | 13:30

    Bravo za sluge. Medeni će biti budna svake noći da bi uživala u pogledu na Kikija

  • Miodrag

    21. oktobar 2015 | 14:08

    Potez Tamare da zameni muškog slugu medvedja usluga Alenu...ali za Tamaru možda i genijalan.Da je ostavila Alena za slugu stapici idu Medenici i još nedelju dana je siguran.A ovako njenom drugu Alenu se iz CG glasovi dele na pola sa Nikolinom te je on glavni pretedent za farmrera sa najmanje glasova i verovatno ispada a Tamaru bira za gazdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA