Evo šta je Karleuša rekla o Dinu Merlinu! (FOTO)

Pevačica je, ne birajući reči, napisala vrlo oštru kolumnu na svom Fejsbuk profilu

Dino Merlin je u beogradskoj Kombank Areni održao dva koncerta koja su, kao što je i očekivano, izazvala brojne i različite komentare, a na tu temu se oglasila i Jelena Karleuša

Moćna repriza Dina Merlina uz još 20.000 fanova u Areni! (FOTO) (VIDEO)

SPEKTAKL U KRCATOJ ARENI: Žurka Dina Merlina pred 20.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

Popularna pevačica, za koju se svojevremeno pričalo i da će snimiti duet sa Dinom, odlučila je da sve što joj je na duši ispiše na Fejsbuku. Njeno obraćanje ne odnosi se na zastave, o kojima se toliko polemisalo ovih dana.

ON ĆE OVO PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Karleuša poljubila stidljivog takmičara u "Zvezdama Granda"! (VIDEO)

Karleušinu, kako je nazvala, kolumnu prenosimo u celosti:

Foto: Facebook/Jelena Karleusa Foto: Facebook/Jelena Karleusa
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U komentarima nam recite svoje mišljenje o koncertu Dina Merlina.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    26. oktobar 2015 | 18:41

    Замолила би госпођу Јелену да нас Србе са ове стране Дрине остави на миру! Пошто видим да благе везе нема шта се дешавало овдје(а није једина) речићу јој да буде опрезнија у својим будућим изјавама чисто из поштовања према српским жртвама, и њиховим породицама за које није нико одговарао. Није хумано градити успех, и каријеру на нечијој несрећи. Много би јој било боље да поради на свом ријечнику него да даје изјаве овог типа. ПС Тешко нама ако смо спали на то да нас Јелена Карлеуша мири! Хвала!

  • la la

    26. oktobar 2015 | 14:26

    A u kojem si ti ratu bila pa dajes sebi za pravo da nekog osudjujes ili hvalis ili sta si vec htela sa ovim glupim tekstom? Gde si bila dok su trajali ratovi? Sedni dole, minus do neba!

  • Република Српска

    26. oktobar 2015 | 16:42

    Сарајево срби никада нису држали под опсадом зато што је Сарајево једноставно током рата било подељен град на срски и муслимански дио.У Сарајеву се налазило 125 логора за србе а цифра убијениx срба у Сарајеву од Алијине руке је скоро 10 000 убијениx а 200 000 срба је протерано из Сарајева након 1995 и потписивања дејтонског споразума и србима су масовно одузимана станарска права,узурпирана и уништавана имовина.А зашто смо гранатирали Сарајево?А шта смо требали да радимо па Сарајево је било пуно исламскиx терориста и џиxадиста какви се данас налазе у Ираку и Сирији и људима секу главе а секли су и српске главе у Сарајеву па зар није логично да аљтиљеријом гађамо џиxадистичке положаје у Сарајеву нисмо ваљда толико луди да иx пустимо да изађу из Сарајева па да направе покоље над србима у целом подрињу.А питајте Нелета Карајлића,Емира Кустурицу,Милића Вукашиновића и Здравку Чолића зашто су морали отићи из Сарајева и шта би им се десило да су остали а сетите се убиства српског свата на баш чаршији и убијениx војника ЈНА у добровољачкој улици па бит ће вам јасно ко је започео рат у Сарајеву,ко је био жртва а ко џелат

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA