ZORANNAH RAZBILA SA KNJIGAH: Njen roman među 10 najprodavanijih na Sajmu knjiga! (FOTO)

Zorana će svoju knjigu "Life And Style" potpisivati na Sajmu knjiga 29. i 31. oktobra

  • 21

Najpoznatija srpska modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je objavila roman "Life And Style", a njen prvenac je izazvao veliko interesovanje i nalazi se na listi 10 najprodavanijih na Sajmu knjiga!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zorannah, kojoj su stalno prilazili fanovi da bi se slikali sa njom, kaže da je presećna i ponosna zbog velikog uspeha knjige i najavila je da će svoj prvi roman potpisivati u Hali 1, na štandu "Vulkana", 29. oktobra od 14 do 15 časova i 31. oktobra od 13 do 14 časova.

A ovako je Zorana najavila svoju knjigu:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SumLJa

    28. oktobar 2015 | 03:05

    Nisam ni sumLJao da ce ovakvo neko smece biti u top 10. Jok sigurno ce biti najprodavanija Fenomenologija duha od Georga Vilhelma Fridriha Hegela......A mora da je i Alhemicar od Koelja u top 10, jer ono ako 'oces da budes in i moderan kao fuzbalercici manekencici ili starletice manekencice onda moras ki oni da procitas Alhemicara.... Mislio sam da je sajam knjiga mesto koje nece privlaciti budaletine, ali eto zeznuh se....Ni tu ne mozemo da se skupljamo a da ne budemo zapljusnuti kicom i sundom kao i pomodarnim seljoberima i urbangradoberima ... :/

  • Stojan

    27. oktobar 2015 | 07:20

    Ništa strašno, žena smislila kako da izbije po hiljadu dinara iz džepova roditelja tih devojčica koje misle da je Zohrana zvezda. U zemlji bez kulture i kriterijuma ovakve stvari prolaze bez problema.

  • Lik

    26. oktobar 2015 | 17:00

    E Srbijo šta ti čitaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA