NIKADA NISAM VIDELA UNUKU: Evo šta Kristijanova majka kaže o snaji i balerini! (FOTO)

- To između njih dvoje će se sve ispeglati. Ivana je pametna žena, koja zna da je sve to tamo igra - izjavila je Milanka Golubović

  • 8

Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, uskoro dolazi u Srbiju, i kako kaže, jedva čeka da prvi put vidi unuku Veru.

ŠUŠKA SE ŠUŠKA: Kristijan otkrio da li će kupiti stan balerini!

- Ne čujem se sa Ivanom (Kristijanova supruga, prim. nov). Doći ću za Novu godinu u Srbiju, tada ću i videti unuku. Videla sam je samo na slici, jer nisam dolazila u Srbiju. Kada dođem, tada ću videti Veru, ali i svoje dete - rekla je Milanka koja je dodala da prsten koji je Kristijan poklonio balerini ne znači ništa, kao i da Ivana neće ostaviti njenog sina zbog njegovog ponašanja na "Farmi".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- To između njih dvoje će se sve ispeglati. Ivana je pametna žena, koja zna da je sve to tamo igra. On je tamo rekao da joj (balerini) je pokidao lančić i izgubio minđušu i da joj je zato sve to poklonio. Pa on je džentlmen i to što je uradio ne znači da se zaljubio. Oni se tamo igraju. I te žene što trče oko njega se igraju isto kao i on. Svako tamo ima neku svoju igru i cilj. Ne mogu da pratim rijaliti, jer zbog posla nemam vremena, ali sam upućena. To je sve tamo igra i ništa nije ozbiljno. Kristijan nije ništa gori od drugih muškaraca. Pa 80 posto ljudi bi se ponašalo gore od njega - objasnila je Golubovićeva majka.

Foto: TV PInk Foto: TV PInk

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    27. oktobar 2015 | 13:36

    Majka godine! Daj bre, dobro si ga vaspitala, pa najveće smeće podzemlja! On ne spada u 20%, več u 3 % muškog roda, dakle siledžije, ubice i bolesnici koji se ižuvljavaju nad ženama, a sve seljačke podmukle prevare svodi na "cici mici", jer je nesposoban da zna šta je lojalnost i odanost svojoj ženi i porodici! 99% žena ne bi tolerisalo njegovo ponašanje! Kao otac ženskog deteta, mogu reči da je taj čovek reci jednak dnu kace muškog roda i ne pripada uopšte u bilo kojoj zajednici, sem monitorisanoj! On nije ni muško, ni otac ni muž!

  • @

    27. oktobar 2015 | 12:29

    Eto,toliko o tome! Godinu dana nije videla unuku??? Ljubavi na pretek...

  • SweBalkanac

    27. oktobar 2015 | 12:16

    Koja majka a i sestra takodje svi neki mafijaši avioni kamioni..... No Comment

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA