EKSKLUZIVNO: Džesika Lang stigla u Beograd!

Holivudska glumica doputovala u srpsku prestonicu. U Pinkovom studiju u Šimanovcima danas je snimala film "Tereza Rakin"

  • 0

Džesika Lang doputovala je u Beograd, ekskluzivno saznaje Telegraf. Holivudska glumica u "Pinkovom" filmskom studiju u Šimanovcima snima scene za novi film "Tereza Rakin", u kojem tumači ulogu Madam Rakin, Terezine tetke.

- Langova je tokom snimanja delovala prijateljski i opušteno, ničim ne ističući činjenicu da je svetska holivudska veličina - kaže izvor našeg portala blizak produkciji ovog ostvarenje, i dodaje:

- Svoj posao radi maksimalno profesionalno, a oduševljena je i Beogradom, ali i uslovima za rad kakve ima u Šimanovcima - zaključuje sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Film "Tereza Rakin" je baziran na noveli francuskog pisca Emila Zole, a radnja je smeštena u 17. vek. Osim američke glumice, glavne uloge su još namenjene mlađanoj Elizabet Olsen i Tomu Feltonu, koga se sećamo kao Drakoa Malfoja iz popularnih filmova o "Hariju Poteru". Premijera ovog ostvarenja zakazana je za sledeću godinu.

Džesika  Lang je više puta nagrađivana za svoju glumu. U svojoj kolekciji ima dva Oskara, pet zlatnih Globusa i jedan Emi. Njeni najpopularniji filmovi su "Frensis", "Poštar uvek zvoni dvaput", "Muzička kutija" , "Plavo nebo" i mnogi drugi . Bila je u emotivnoj vezi sa čuvenim ruskim baletskim igračom Mihailom Barišnjikovim i američkim glumcem Semom Šepardom.

U Pinkovom studiju sniman je i holivudski blokbaster "Lockout", koji je pre nekoliko dana premijerno prikazan u Beogradu. Inače, Džesika Lang je trenutno angažovana u seriji "Amerikan Horor Stori", u kojoj maestralno tumači lik Konstance Lengdon.

(V. Đ. / foto: profimedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA