NAJSTROŽE KAZNE DO SADA: Ovo je produkcija uradila posle Zmajevog žestokog napada na Uroša!

Učesnik iz Šipova je napao Ćertića polomljenom flašom u rijalitiju "Parovi"

  • 48

Nakon što je Zmaj od Šipova napao razbijenom flašom Uroša Ćertića, posle kaskaderovih provokacija, produkcija je rešila da kazni učesnike "Parova".

UMALO PALA KRV? Zmaj od Šipova razbijenom flašom krenuo na Uroša? (VIDEO)

Zbog stalnih provokacija i skidanja bubice, kako se ne bi cule uvrede kojima se inicira fizički napad, ubuduće će produkcija kažnjavati učesnike izbacivanjem.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Prvi koji će biti kažnjen na taj način je Uroš, koji se nalazi u izolaciji, a nakon 24 sata će biti i izbačen. Pored napuštanja vile "Parova", kaskaderu će biti oduzeto 1.000 evra od honorara.

Ni Zmaj nije prošao nekažnjeno, pa mu je nakon fizičkog napada oduzeto 500 evra od honorara, a provešće vreme i u izolaciji.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bina

    1. novembar 2015 | 21:59

    Opet stite Zmaja stvarno uzas, vise ne gledam uzasno su dosadni

  • Milosch07

    2. novembar 2015 | 00:16

    Klasicno za Srbiju napabnes coveka slomljenom flasom vece je krivicno delo nego pistoljem ili puskom ... A bude zestoko kaznjem napadnut covek ... Inace ne zanimaju me ni jedan ni drugi samo gledam realno ... Ovo policija treba da zatvori ...

  • Vuk

    2. novembar 2015 | 08:39

    Sram bilo Happy tv! zataškali su klasičan pokušaj ubistva. zmaj je napao i pokušao i Gastoza da teško povredi. Happy je dovela čoveka koji za nadnicu u selu čuva TUĐU stoku.Ima više pokušaja silovanja.seksualnog roba..šeta osam meseci sa penisom u erekciji kroz Happy tv i napada devojke od 20godina..Šta radiš Mariću? treba prikupiti peticiju za krivičnu prijavu protiv Zmaja i happy tv!ajmo burazengije, svi na društvene mreže.. Ajmo privatne tužbe.. Ima snimak.. Alo POKUSAJ UBISTVA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA