Miki Željka gađao čašom i pretio da će mu iskopati oko

Pčelar iz Kupinova je izgubio živce nakon što ga je momak koji živi u Francuskoj isprozivao

  • 8

Miki Đuričić i Željko Stojanović bili su akteri novog incidenta koji se desio u rijalitiju "Parovi". Pčelar je momka koji živi u Francuskoj pokušao da pogodi čašom, psovao mu majku, a na kraju mu je zapretio da će mu izbiti i drugo oko.

Sve je krenulo kada je Željko rekao da su većina učesnika "Parova" klošari. To je prozvane takmičare navodno iznerviralo, a Matora i Miki hteli su da udare Stojanovića.

Printskrin: TV Hepi Printskrin: TV Hepi

Na kraju je Željko završio u izolaciji, a Miki je prošao bez kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    3. novembar 2015 | 17:09

    Zeljko je divan decko:-) . Obrazovan pa mu je tesko da mu nepismeni Miki I Matora sole pamet. Ako nisu sposobni verbalno da se nose , onda napolje.Miki je poznat po agresivnom ponasanju I za ovaj incident treba da bude adekvatno kaznjen. Zeljko jeste provokator, e, zato je I usao u rijaliti gde je sve dozvoljeno osim batina, pa ko izdrzi pobedice, a oni sa kratkim fitiljem , n a p o lj e...

  • xxxxx

    4. novembar 2015 | 07:37

    Miki je rekao da će Željko ostati i bez drugog oka, a matora da treba ubiti Željka i njegovog oca. To se desilo kad su mislili da ne idu uživo. Ni Miki ni Matora nisu ni opomenuti a kamoli kažnjeni za ovakvo monstruozne reči.Sramota za produkciju što nije reagovala.Parove više ne treba gledati jer je agresija zbog neadekvatnih reakcija uzela maha.

  • Žaoka

    3. novembar 2015 | 13:09

    MIKI je dno..Valjda znate da evo nekoliko godina ide iz realitija u realiti i pokazuje svoju psihičku bolest zvana agresija..gde je god bio..bio je nasilan..dno od krivoglavog čoveka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA