EJMI VAJNHAUS dolazi u bioskope! (FOTO)

Od tima koji Vam je doneo film SENNA stiže dokumentarni o film o najkontroverznijoj ličnosti sa muzičke scene  21-vog veka !

  • 6

Film Ejmi (AMY) reditelja Asifa Kapadie pripoveda priču o sada već legendarnoj pevačici Ejmi Vajnhaus. Film se pretežno oslanja na arhivske snimke koje do sada niste imali prilike da vidite ali i njene do sada neobjavljene pesme.

Foto: Promo Foto: Promo

Film počinje sa insertima njenog kućnog videa kada je imala samo četrnaest godina. Kapadia je za potrebe snimanja filma obavio preko 100 intervjua sa rodbinom i prijateljima Ejmi Vajnhaus želeći da pronikne u suštinu njenog života i da ga osvetli sa različitih strana.

Foto: Promo Foto: Promo

Asif Kapadia dobitnik je nagrade BAFRA i poznat je po vizuelno raskošnim  filmovima. Režirao je slavni film SENA za kompaniju Working Title o legendi Formule 1 Artonu Seni.

Foto: Promo Foto: Promo

SENA je dokumentarac s najvećom zaradom u istorijii britanske kinematografije, a nagrađen je brojnim međunarodnim nagradama. Kapadia posebno voli da proučava živote neobičnih i nesvakidašnjih ljudi.

Proslavio se kratkim filmom THE SHEEP THIEF (1977.), a kasnije snima THE WARRIOR te FAR NORTH (2004.), dok trenutno radi ALI AND NINO za Archery Pictures.

Film na redovnom bioskopskom repertoaru možete pogledati od četvrtka 05.11!

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan

    4. novembar 2015 | 19:44

    Pijana na konccertu na kalemegdanu ni jednu pesmu nismo culi .drogirana i to je nazovi legenda blago receno uzas

  • Moja S Ime

    4. novembar 2015 | 19:01

    Narkomanija je u modi...

  • Еро са оног света

    4. novembar 2015 | 22:18

    Па где је ова Ејми нема је као да је у земљу пропала

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA