GRANDIOZNO FINALE: Nikad neizvesniji festival (FOTO)

U superfinalu takmičila se 21 numera, a samo jedna je osvojila titulu šampiona Grand festivala, a to je numera Adila "Laku noć"

  • 1

Posle tri neizvesna polufinalna takmičenja održano je veliko superfinale “Diet plus Grand festivala”. Večeras se na velelepnoj sceni u studiju u Košutnjaku gledaocima i stručnom žiriju predstavila 21 pesma. Tokom tri polufinalna dana nastupilo je ukupno 60 izvođača sa čak 54 numere, od kojih su svako veče po 7 krčile svoj put do finala.

Nakon burnih i neizvesnih polufinalnih večeri, konačno je do završnice dospelo čak četiri dueta, od prijavljenih devet. Večeras, osim žirija, veliku ulogu u odlučivanju pobednika imala je  i publika koja je SMS glasovima odredila koja je najbolja pesma "Dijet Plus Grand Festivala". Publika je većinom glasova odlučila da pobednički "gran pri" ode u Adilove ruke za kompoziciju "Laku Noć".

Večeras na velikom finalu Grand festivala predstavili su se:

Adil – Laku noć

Stefan Petrušić i Goca Tržan – U tebe me ne diraj

Mira Škorić – Beli anđeo

Semir Cerić Koke – Njen grad

Mirjana Aleksić, Dejan Petrović, Aleksandar Sofronijević – Ćuti i ljubi me

Maja Nikolić – Slamka za spas

Ivana Selakov – Tuga ko i svaka druga

Bane Mojićević – Usne neverne

Milica Todorović – Zbog tebe

Darko Filipović – Samo svoj

Dejan Matić – Ne zameri

Ivana Pavković – U senci istine

Darko Lazić i Slobodan Vasić – Drugarstvo najbolje

Mina Kostić – Zastala u snu

Slavica Ćukteraš i Al Dino – Zrno otrova

Dragica Radosavljević Cakana – Sama

Aleksandra Bursać – Slomljena od bola

Đani i Dragi Domić – Trošio me život brate

Radiša Urošević – Zovite mi tamburaše

Stevan Anđelković – Ko će da ti sudi

Biljana Jevtić – Meraklije

Pred nastup Stevana Anđelkovića vladala je opšta frka, jer su nedostajali kostimi za igrače, ali je ubrzo rešen problem, a Stevan je nastupio samouvereno sa svojim timom.

Mira Škorić naglasila je da ne očekuje ništa od ove večeri, iako upravo ona važi za najvećeg favorita. I dok je za razliku od polufinala, kada je nastupio poslednji i nestrpljivo "cupkao" u bekstejdžu, ovaj put Radiša Urošević je nastupio prvi. Pevač je bio vidno opušteniji dok je sve vreme ćaskao sa kolegama i  saradnicima i ispijao viski.

Cakana je izjavila da je prezadovoljna nastupom i da očekuje dobar plasman. Nedaleko od nje sedela je Maja Nikolić sa sinovima i sve vreme pozirala fotografima. Koleginice i bivše učesnice "Farme" nisu prozborile ni reč. Cakana je ubrzo nakon početka glasanja napustila bekstejdž, primetno razočarana.

Darko Lazić nije optimističan i ne očekuje pobedu njegovog dueta sa Slobodanom Vasićem, ali je zadovoljan samim plasmanom u finale.

-Naša pesma nije festivalska  i ne iščekujemo ništa veliko, ali ptrudili smo se i nadamo da je duet imao dobar prijem kod publike - rekao je Lazić.

U prvih sedam kojima sledi nagrada ušli su pobednik Adil, Dejan Matić, Stefan Petrušić i Goca Tržan, Milica Todorović, Radiša Urošević, Darko Filipović i Ivana Pavković.

Podsećamo, fond nagrada je vredan čak 55.000 evra, a pobednička pesma osvojila je 20.000 eura. Nagradu  će podeliti autori i izvođači po međusobnom dogovoru.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA