SUROVO ISKRENA: Evo šta je Lepa Lukić pred ulazak na "Farmu" rekla o KRISTIJANU! (FOTO)

- Ove mlade neka idu u harem, ali taj harem može da ih košta - direktna je bila pevačica, koja prvi put ulazi u rijaliti TV Pink

  • 21
Lepa Lukić, Kristijan Golubović Foto: TV Pink

Uskoro će se farmerima u rijalitiju pridružiti Lepa Lukić, koja će sigurno biti veliko iznenađenje za sve stanare u Lisoviću.

Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3 večeras ulaze na "Farmu"! (FOTO)

Lepoj će ovo biti prvi ulazak na "Farmu", budući da se u ovom rijalitiju još nije oprobala. Ipak, nema strah od istog i smatra to novim iskustvom.

- Ne bih izdržala četiri meseca, ali ovako hoću. Videćemo, nikad me dosad publika nije izbacila. Neće mi biti strana ni štala ni prase, jer sam u detinjstvu sve to radila - rekla je prevačica i dodala: "Ja sam zvezda tamo gde treba i radiću sve što treba".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

MILOŠ ODLUČIO: Ivana i Alen izabrani za sluge (FOTO)

Na pitanje šta može da je izbaci iz takta, Lepa je rekla:

Može da me iznervira svašta, ali ja ćutim. Ne vredi govoriti, jer te neko napu*i. Ne želim da budem vulgarna, niti da je nekoga sramota zbog mene. Nisam bezobrazna i narod me voli.

Budući da je upoznata sa dešavanjima na imanju, pevačica je prokomentarisala i najpopularnijeg farmera Kristijana Golubovića i njegov "harem".

- U to neću da ulazim, ali Kristijan je evidentno pokazao da je čovek koji je rođen za farmera. Najviše radi tamo i to najviše poštujem, a ove mlade neka idu u harem, ali taj harem može da ih košta.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predator

    11. novembar 2015 | 08:42

    Opet ostala bez para!!!

  • Sanja

    10. novembar 2015 | 22:29

    Lepa je simpaticna i prirodna zena Nisam sigurna sta je mislila kad je rekla da ce hatem te devojkr skupo da kosta U svakom slucaju ona je legenda i kad jr vec usla zelimo joj sto bolji plasman

  • gladijajator

    11. novembar 2015 | 07:43

    Moze li ista proci bez nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA