MAJA HOĆE DA ODE SA FARME: Nećete verovati šta je tražila od produkcije da bi ostala!

Nikolićeva je nakon što je Gabrijela čupala za kosu, poželela da napusti imanje

  • 19

Pre dva dana je Maja Nikolić polila Gabrijelu Pejčev medom, nakon čega joj je Pinkova zvezda uzvratila čupanjem za kosu, na "Farmi".

HAOS SE NASTAVLJA: Maja i Gabrijela se potukle na kapiji, letele i flaše! (VIDEO)

Maju je baš pogodilo što je Gabrijela počupala, i tako ponizila, pa je navodno tako besna uletela u zadrugu i tražila da joj dupliraju mesečni honorar. S obzirom da su odbili njen zahtev, Nikolićeva je, kako piše "Informer", tražila da joj bar dovedu ljubavnika.

IMAM 56 GODINA I TRUDNA SAM: Zorica Marković šokirala Srbiju, svi se pitaju ko je otac!

- Ona je tražila od zadruge u tri sata iza ponoći da je poseti dečko: "Ako nećete da mi date pare, barem mi dečka dovedite da se malo istresem i opustim." Ispunili su joj želju jer je bila pred nervnim slomom. Pozvali su njenog partnera da dođe na imanje, jer im je zdravlje učesnika najvažnije. On je uspeo da smiri Maju - rekao je izvor blizak produkciji i dodao:

Evo kako su Maja i Gabi kažnjene posle neviđenog incidenta na "Farmi" (VIDEO)

- Dečko je bio sa njom nasamo baš dugo. Bili su zaključani u jednoj prostoriji, a šta su unutra radili, znaju samo oni. Šta god da je, ona je iz sobe izašla nasmejana i odlučna da se vrati na imanje.

Pogledajte kako je izgledao sukob između Maje i Gabe:

(Telegraf.rs/Izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. novembar 2015 | 15:43

    Bas ona moze da uleti u zadrugu i da trazi decka ili povisenje honorara ko je ona tamo uopste poremecena i bolesna zena nije ni cudo sto su joj oduzeli decu!!!

  • Visnja

    13. novembar 2015 | 13:50

    Zar to nije kontakt sa spoljnim svetom? Njen partner moze da joj prenese sve sto se desava i pise po tablidima o Farmi. Zar to nije krsenje praila,a i nepravedno prema ostalim farmerima koji nemaju takvu priliku. Ako nije mogla bez sexa, zasto je uopste ulazila u rijaliti?

  • Biljka

    13. novembar 2015 | 13:49

    Maja je iskompleksirana žena kojoj je najbolnija tačka najpre Stanija a posle nje Gabrijela. Dan počine i završava sa ogovaeanjem Stanije. Žena ima 40 i + godina, stalno pominje svog dečka, kako sad, tako i u prethodnim Farmama. Umislila da je neko i nešto, da je mnogo pametna, a rezultat se vidi. Ona bukvalno živi od Farmi. Pre je mlatila o nekim vezama po Rusiji i dobijanju železničkih vozova, o otvaranju nekoliko stotina prodavnica po Srbiji, o zapošljavanju mnogo radnika... više ni sama nezna šta priča. Žena je očigledno psihički bolesna, verovatno joj je zato i oduzeto starateljstvo nad mlađim sinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA