GABRIJELA HTELA DA SE UBIJE ZBOG SEMIRA: Majka seksi Bugarke otkrila šokantne detalje iz pevačicinog života! (FOTO)

- Više nije mogla da se bori sa činjenicom da je optužena za njegov razvod, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke - izjavila je majka učesnice "Farme"

  • 13

Zategnut odnos Gabrijele Pejčev i Semira Džankovića očigledan je na "Farmi", a od pomirenja bivših ljubavnika najviše strahuje pevačicina majka Slavica, u intervjuu za magazin "Star".

PALA U ZAGRLJAJ BIVŠEM: Pogledajte kako je Gabrijela čestitala Radetu slavu! (VIDEO)

Iako mnogi misle da među farmerima i dalje postoje emocije i da je pitanje dana kada će se Gabrijela i Semir pomiriti, manje je poznato da je seksi Bugarka imala veoma težak period kada je bila sa Džankovićem u vezi.

- Boli me nepravda prema mojoj ćerki. Semir je moje najveće razočarenje u životu. Nikad nikoga nisam mrzela, ali njega kunem svakog dana i mrzim iz dna duše - ispričala je Gabrijelina majka.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

SEMIRU POSLALA PORUKU ŽENA: Pevač u suzama, evo kako je reagovala Gabrijela! (VIDEO)

Očajna majka je otkrila i koliko je period kada je Gabrijela bila u vezi sa Semirom bio poguban za njenu ćerku, ali i da je Semir pored njene Gabrijele imao još dve ljubavnice.

- Gabrijela nije prva s kojom je bio u dugoj vezi pored te njegove žene, bio je sa dve za koje znamo, i to u ozbiljnim vezama po šest meseci.

Printskrin: Instagram/gabrijela_pejchev Printskrin: Instagram/gabrijela_pejchev

- Gabrijela više nije mogla da se bori sa činjenicom da je optužena za njegov razvod, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke. Ali joj nije bilo lako, i ona je psihički labilna! Rekla mi je ili će se ubiti ili će završiti sa prevarantom Semirom, zaklela mi se u očev grob - rekla je Gabrijelina majka i dodala:

- Kad je dobila poziv za "Farmu", verovala je da ju je Bog pogledao i da će joj to biti utočište od Semira i zabranjene ljubavi.

Printskrin: Instagram/gabrijela_pejchev Printskrin: Instagram/gabrijela_pejchev

(Telegraf.rs/Izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    19. novembar 2015 | 11:16

    Da li si ti normalna zena kada podrzavas rasturanje tudjih brakova. Ako ne ide u braku razvod i onda moze da radi ko sta hoce ovako ovo sto ova zena prica nema veze s mozgom. Bilo bi ti mnogo pametnije da si vaspitala cerku da postuje nesto sto se zove porodica

  • Marija

    19. novembar 2015 | 10:45

    Znala je da je ozenjen.Sama pala sama se ubila.Tako majko reci cerki.

  • Anonimus

    19. novembar 2015 | 10:41

    Gabrijela je najodvratnija žena, ni morala, ni savesti, ni poštenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA