NISAM NI TAKAO RADETA: Evo šta je Kristijan još rekao posle izbacivanja sa "Farme"! (FOTO)

Provocirali su me non-stop misleći da ću da prebijem nekog, a ja to nikad ne bih uradio - rekao je Golubović nakon diskvalifikacije

Kristijan Golubović Foto: TV Pink

Posle devedeset dana učešća u "Farmi", popularni Kristijan Golubović je zbog kršenja najstrožeg pravila rijalitija, diskvalifikovan iz istog. Međutim, bivši farmer smatra da mu je načinjena nepravda.

Zbog OVOGA je Kristijan Golubović izbačen sa Farme (VIDEO)

ŠOK NA FARMI: Kristijan Golubović izbačen iz rijalitija! (FOTO) (VIDEO)

Budući da je produkcija kao razlog Golubovićevog izbacivanja navela fizički kontakt sa Radetom Lazićem, sada već bivši farmer, koji je inače bio jedan od favorita u rijalitiju, tvrdi kako nije udario manekena i da je ponovo suočen sa nepravdom.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Još jedna u nizu nepravdi u mom životu. Nisam ga takao, on je izmislio udarac. Promenila se klima u njihovom timu, videli su da nema šanse da ne pobedim. Provocirali su me non-stop misleći da ću da prebijem nekog, a ja to nikad ne bih uradio, jer sam ja nasilnik samo prema nasilnicima. Ja na kraju okrenem na šalu, oprostim im, nasmejem ih - izjavio je Kristijan za "Srbiju Danas".

-  Vratiš sa tri kamere snimak i ne vidiš da ga ja nisam udario, kakvom glavom? - rekao je.

Pokrenuta peticija da se Kristijan vrati na "Farmu"! (FOTO)

Budući da je bio jedan od favorita publike, a ništa manje popularan ni među farmerima, Kristijan veruje da šou više neće biti isti bez njega:

- Unosio sam im duh i šalu, bilo je nekad i na ivici vulgarnosti, ali to meni stoji. Moj harem je imao šmek, bile su pozitivne te žene.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Inače, Golubović priznaje da bi se vratio u rijaliti, ali samo kada bi dobio zasluženo izvinjenje.

(Telegraf.rs/Izvor: Srbija Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Pepper

    26. novembar 2015 | 22:26

    Ocemo kikijaaaaaaaaaa

  • neko

    27. novembar 2015 | 00:30

    Nisam bila odusevljena sa Kristijanom,ali na snimku se stvarno ne vidi nikakav fizicki kontakt,sem sto mu je nesto sapnuo i kad je Jelena upitala radeta "dal te ujeo"? On je odgovorijo da mu pretijo.Eto toliko o tome,namesteno

  • msnn

    26. novembar 2015 | 23:02

    Da li je neko cuo i video Staniju koja u sred frke Kristijanu na odlasku kaze da joj pomogne da pobedi, a satro je krenula sa njim da napusti imanje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA