VOLIM SRBIJU, PROTIVIM SE NASILJU: Evo šta je sve Semir rekao posle izbacivanja s "Farme" (VIDEO)

- Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu - rekao je Džanković posle eliminacije iz rijalitija

Semir Džanković izbačen je s "Farme" budući da je izgubio kontrolu kada je Maja Nikolić otpevala himnu Srbije "Bože pravde", kao i pesme "Tamo daleko" i "Od Vardara do Triglava". On je izvređao pevačicu i udario Tamaru Đurić.

Takmičar prve sezone "Pinkovih zvezda" je posle eliminacije iz rijalitija izjavio da mu je žao.

EKSKLUZIVNO: Semir priznao da li je potegao nož na Tamaru, i zašto je uzvikivao "Alahu akbar"! (VIDEO)

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TELEVIZIJI: Šta se sve dešavalo na Farmi kada su sinoć ugašene kamere! (FOTO) (VIDEO)

Pomahnitali Semir urlao "Alahu Akbar" tokom obračuna sa Tamarom! (VIDEO)

ŠTA ZAISTA ZNAČI - ALAHU AKBAR?! Sve o pokliču uz koji džihadisti pucaju u decu i odsecaju glave (FOTO)

- Meni srpske pesme ne smetaju, šta više, pevam ih i sam, ja sam muzičar, ali mi je zasmetalo što ih je ona pevala u nameri da me isprovocira na nacionalnoj osnovi. Pljunuo sam je iz besa, a onda je uskočila Tamara i napala me govoreći da meni smetaju srpske pesme. U svađi sam rekao da ću Maji je*ati decu, na šta mi je Tamara rekla "je*i svoju decu" i tu sam pukao. Nisam želeo da je udarim po glavi, već po kačketu - rekao je Semir za "Alo!", i nastavio:

- Tada je počela da izvrće moje reči i da govori da sam rekao da ću je*ati srpsku decu, što nisam nikad izgovorio, niti pomislio i počeo iz besa zbog nepravde da je gađam čime sam stigao - dodao je pevač.

Zbog ovih pesama je Semir poludeo i napao Maju! (VIDEO)

On je naveo da nikog nije hteo da uvredi.

- Volim svoju zemlju i svoj narod svih veroispovesti i najviše me je povredilo što neko od mene želi da napravim nešto što nisam. Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, već sam rekao u afektu i da nikada reč lošu nisam pomislio, a kamoli za svoju zemlju i obeležja. Protivim se svakom nasilju - zaključio je Džanković.

MAKLJAŽA NA FARMI: Pogledajte kako je Semir udario Tamaru! (VIDEO)

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    2. decembar 2015 | 10:59

    A sta cemo sa onim sto si uzvikivao? Alah ukber danas znaci nesto, narocito ako je jasno da ti znas sta se desava u svetu ovih dana. Samo si pokazao svoje pravo lice. Nije bitno ko si, vec kakav si covek, a ti si o svojo covecnosti sve rekao!

  • Stop cenzuri!

    2. decembar 2015 | 11:11

    Nadam se da ce ga tuzilastvo ispitati, utvrditi sta tacno mu smeta u himni Srbije, krivicno ga goniti i adekvatno kazniti. Moze da se kaje, ali mora biti kaznjen!

  • Šahbaz

    2. decembar 2015 | 10:37

    Dobro je klinac. Završio si karijeru zbog gluposti. Aj zdraooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA