SEMIR NIJE SMEO DA UDARI TAMARU: Kristijan otkrio šta bi uradio da je bio na "Farmi" za vreme opšte tuče!

- Ne bih dozvolio da se tamo pevaju bilo kakve pesme koje mogu možda da povrede nečija nacionalna ilii verska osećanja - naglašava Golubović

Semir Džanković Tamara Đurić tuča farma, Kristijan Golubović Foto: TV Pink

Kristijan Golubović je izbačen sa "Farme", ali, naravno, pomno prati dešavanja u rijalitiju, pa je zanimljivo čuti kako bi reagovao da je bio na imanju kad je Semir udario Tamaru i uzvikivao "Alahu Akbar".

SEMIRA SUMNJIČE ZA POKUŠAJ UBISTVA: Preti mu kazna do 15 godina zatvora? (FOTO)

U razgovoru za Telelgraf, Kristijan je istakao da ne podržava Semirovo nasilje, ali da su za sve krive Maja i Tamara, odnosno njihove provokacije.

- Semir nije smeo da udari Tamaru. Nikako ne opravdavam nasilje na ženama, iako je Tamara pokvarena osoba. Da pljuneš, da prospeš nešto, pa hajde, mada ni to nije u redu. Znači - fizičko nasilje nad ženama, nikako. Takođe, mora da se poštuje integritet Srbije. Što se mene tiče, ne bih dozvolio da se tamo pevaju bilo kakve pesme koje mogu možda da povrede nečija nacionalna ilii verska osećanja, pa ni "Bože pravde".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

JA SAM PATRIOTA, NISAM NACIONALISTA: Evo šta je Tamara rekla posle izbacivanja s "Farme" (VIDEO)

Golubović ovako nastavlja:

- Za celu frku su krive Majine i Tamarine provokacije. Vi vidite dnevne preglede i slične stvari, posmatrate dešavanja na jednom kanalu, a ne možete da shvatite šta se sve tamo radi. Ćutiš, trpiš provokacije, ali jednom pukneš. One, umesto da se istaknu radom, tolerancijom i na neki sličan način, biraju druga sredstva. Znaju da te stvari više ne mogu da se rešavaju kao devedesetih, i to koriste.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Kristijanu, koji je u Kraljevu, nije bilo potrebno postavljati pitanja...

- Semir je juče, kad je išao u Novi Pazar, hteo da se vidimo. Očigledno je želeo sa mnom da podeli sve. Provokacije su žešće, uspeli su nas dvojicu da izbace i sad je Farma ostala bez glavnih favorita. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    3. decembar 2015 | 18:07

    Alo ljudi dosta mi je vise omalovazavanja.Moja himna,moja SRBIJA bre.ima da pevam iz petinih zila da se ori,sta vam je vise.Tamo daleko je srpska pesma kojoj treba uvek odati postovanje.U SRbiji BOZE PRAVDE,TAMO DALEKO I MARS NA DRINU ima da se peva i da se ori,mrs vise.......

  • Zekonja

    3. decembar 2015 | 14:41

    Kaže on koji je balerina slomio nos :)

  • Miki

    3. decembar 2015 | 14:48

    Aleksandru, ni malo nisi upravu. Srpska himna prestavlja srbiju, i svakog gradanina srbije, bilo koje vere. Svako ko poseduje, srpsko državljanstvo je srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA