NAJLEPŠA VEST DANA: Marinko Madžgalj POBEĐUJE RAK pankreasa! (FOTO)

Toliko jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji NJEMU SE RAK POVLAČI. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje. Bio je u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči u Srbiji

Marinko Madžgalj  već neko vreme boluje od raka pankreasa, ali kako su objavili pojedini mediji srpski glumac ima nameru da se leči u inostranstvu, pa su zbog toga njegovi bili primorani da prodaju i svoj stan. Ipak, kako saznaje Telegraf, od izvora bliskih harizmatičnom komičaru i pevaču Madžgalj se "oseća bolje, nije klonuo duhom, dobrog je raspoloženja i nikad odlučniji da lečenjem u Srbiji pobedi opakog neprijatelja".

UZ TEBE SMO, MAKI: Marinko Madžgalj ULJEM OD KANABISA pobeđuje RAK pankreasa!

- Kad su mu rak otkrili, letos u julu, već je bio u poodmakloj fazi. Ali on se ne da i nijednog trenutka nije ni pomislio da može da izgubi ovu bitku, kaže za Telegraf izvor blizak glumcu, i dodaje: - Toliko jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji  NJEMU SE RAK POVLAČI. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje - navodi naš sagovornik, koji je insistira na anonimnosti i dodaje da to što su njegovi prodali stan nema veze s lečenjem u inostranstvu.

Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D

 

BORBA ZA ŽIVOT: Madžgaljevi roditelji prodali svoj stan da bi platili njegovo lečenje u inostranstvu!

- Ne ide Maki ni u kakvo inostranstvo. Bio je u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči ovde jer je terapija u Srbiji počela da pokazuje veoma pozitivne rezultate. Veruje lekarima sa Bežanijske kose koji ga vode, a oni su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja - zaključio je izvor Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doktor

    26. decembar 2015 | 16:45

    Ovako pozitivnom i divnom momku ne moze nista loše da se pomisli a kamoli desi. Mislimo na tebe čoveče.

  • deja

    26. decembar 2015 | 16:43

    Srećno kralju! Ne daj se!

  • Kuki

    26. decembar 2015 | 16:20

    Mnogo srece ti zelimo!!!Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA