Milan Mladenović dobija ulicu u Zagrebu

Predlog za Ulicu Milana Mladenovića, koji je rođen u Zagrebu, obrazložen je time da je on kao pevač beogradske grupe "Ekatarina Velika" bio medijski vrlo zanimljiv

  • 1

Hrvatska prestonica uskoro bi mogla da ima ulicu koja će nositi ime beogradskog muzičara i frontmena "Ekatarine Velike" Milana Mladenovića.

Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova Gradske skupštine Zagreb odlučio je u petak da uputi u proceduru i na javnu raspravu u veća gradskih četvrti predlog za imenovanje novih ulica u gradu, među kojima je i Ulica Milana Mladenovića.

Predlog za Ulicu Milana Mladenovića, koji je rođen u Zagrebu, obrazložen je time da je on kao pevač beogradske grupe "Ekatarina Velika" bio medijski vrlo zanimljiv.

Grupa je, kako je rekao predsednik odbora Marin Knezović, bila popularnija u Hrvatskoj nego u Srbiji i ostavila je veliki trag u popularnoj muzici bivše države, prenela je Hrvatska radiotelelvizija na svom portalu.

(izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA