KAKVO IZNENAĐENJE! "Riblja čorba" izvela za Novu godinu baladu koju fanovi 100 GODINA nisu čuli uživo! (VIDEO)

Bora i ekipa su fanovima u Pirotu priredili nekoliko neočekivanih momenata kad je repertoar u pitanju

  • 1

"Riblja čorba" je sinoć, na koncertu za doček Nove godine u Pirotu, priredila fanovima nekoliko velikih iznenađenja kad je repertoar u pitanju, a jedno od najvećih je, svakako, sjajna balada koju Bora i ekipa više od četvrt veka nisu uživo izveli. 

KLUPSKI KONCERT U BEOGRADU POSLE 20 GODINA: "Riblja čorba" 2. januara u "Mikseru"! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je pesma "Celu noć te sanjam" koja zatvara album "Priča o ljubavi obično ugnjavi", a uživo je svirana samo na promotivnoj turneji po izlasku te ploče. 

Potpisnik ovih redova svedok je scene sa prvog koncerta "Riblje čorbe" u Kombank Areni 2007, kada su dva fana silno razočarana izašla iz hale, jer nije odsvirana - upravo ta pesma. Došlo je, konačno, vreme da se raduju - ne samo oni, već mnogi koji je vole.

Evo kako je to izgledalo u Pirotu. Tu su delovi nekoliko pesama - između ostalih i "Celu noć te sanjam". Pažljivi pratioci Čorbinih koncerata primetiće još neke novine u repertoaru...

Obožavaoci "Čorbe" već duže vreme znaju - sutra (2. januar) sledi prava poslastica za njih! Bend će, posle više od dve decenije, održati prvi koncert klupskog tipa u Beogradu, i to u Mikseru (21), a predgrupa će biti "Texas Flood".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pošto će, sva je logika, "Celu noć te sanjam" biti na repertoaru i u prestonici, da se podsetimo kako u celini zvuči balada za koju je muziku napisao Miša Aleksić, a tekst, naravno, Bora Đorđević:

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA