NIJE POBEDIO BOLEST: Preminuo Dejvid Bouvi!

Britanski rok muzičar Dejvid Bouvi preminuo je noćas u svojoj 69. godini,nakon borbe sa rakom

  • 10

Britanski rok muzičar Dejvid Bouvi preminuo je noćas u svojoj 69. godini, nakon borbe sa rakom!

- Dejvid Bouvi je umro mirno danas okružen svojom porodicom, nakon hrabre borbe sa rakom koja je trajala 18 meseci - objavljeno je u saopštenju na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama poznatog kantautora.

Zastupnik je zamolio sve da poštuju privatnost porodice "tokom ovog vremena tuge".

Podsetimo, britanski rok muzičar proslavio je nedavno svoj  69. rođendan novim albumom "Black Star", posle tri godine pauze.

U četvrtak je, kao najava, pušten video spot za singl Lazarus, gde pevač leži na bolničkom odelu, u zavojima. Režiju spota potpisao je režiser popularne serije "Breaking Bad", Johan Renck.

U svojoj karijeri, dugoj više od 40 godina, stvarao je rok muziku, soul, hard rok, dens pop, bilo je tu i prizvuka panka i elektronike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    11. januar 2016 | 10:38

    Bio je originalan i ostavio je nešto iza sebe. Svaka čast. Laka ti zemlja. Ponekad pomislim da smo bogatiji možda bi manje nas ovde umoralo od ove najrasprostrenije bolesti današnjice. .. a onda čuješ i bogati ne uspevaju da je pobede...onda se osećam krivim što mi je drago da čujem da i oni ne mogu sa parama i svom tom slavom da je pobede... oće mo li je ikad pobediti???

  • Bohemian rhapsody

    11. januar 2016 | 14:24

    Otišao je i drugi pevač čuvene pesme Under pressure. Polako ali sigurno nam odlaze svi najbolji, a šta nam ostaje? Rijana i Džastin Biber......

  • Suza

    11. januar 2016 | 08:45

    Vest me je sokirala. Prosto, nemam reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA