OKO NJEGA SE SVI OTIMAJU, A SAMO GA JE CECA UPECALA: Upoznajte Aleksandra, pevačicinog novog dečka (FOTO)

Momak koji je osvojio folk zvezdu se manekenstvom bavi dugi niz godina, a želja mu je da jednog dana završi fakultet

  • 72

Vest broj jedan iz domaćeg šoubiznisa jeste da Ceca Ražnatović ima novog dečka. U pitanju je jedan od najtraženijih srpskih manekena Aleksandar Jovović, koji ima 26 godina, i koji je 16 godina mlađi od folk zvezde.

SVE O VEZI CECE I MLADOG MANEKENA: Kako su se upoznali i kako je Aleksandar osvojio pevačicu (FOTO) (VIDEO)

SEKSI MIŠIĆI: Golišavi Cecin dečko u akciji (VIDEO)

Ako ste pitali ko je momak koji osvojio Cecu, saznajte ovde. Aleksandar je završio Šestu beogradsku gimnaziju, i to prirodno-matematički smer.

Student je Fakulteta za ekonimiju, finansije i administraciju, i kako je više puta isticao, želja mu je da diplomira. Ovaj momak se bavi manekenstvom već dugi niz godina.

Na beogradskoj nedelji mode Aleksandar je svojevremeno proglašen za najboljeg manekena na ovoj manifestaciji.

Jedan je od najtraženijih srpskih modela, a za mnoge modne brendove snimio je editorijale. Omiljeni odevni predmet mu je kožna jakna. Mnogi tvrde da je Aleksandar duhovit i harizmatičan. Jedan je od najpoželjnijih neženja. Na pitanje koji su mu modni uzori, Jovović je za Wannabe magazin odgovorio sledeće: - Što se tiče svetske modne scene, ne bih nikako nabrajao jer je spisak jako dug, a što se tiče nas, tu je svakako Boško Jakovljević - naveo je on.

U intervjuu za časopis "Grazia", Aleksandar je objasnio kako izgleda njegov radni dan. - Jako naporno, stalno u pokretu, žurbi. Pored obaveza vezanih za reviju svakako su tu i one svakodnevne aktivnosti koje se moraju obaviti u toku dana. Lično više volim da mi je dan dinamičan, ispunjen, pa makar i obavezama nego da ga prespavam - rekao je maneken. Ako je suditi po njegovim fotografijama na Instagramu, voli da putuje i da ide u teretanu. Pogledajte još fotografija Aleksandra Jovovića, Cecinog novog dečka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    15. januar 2016 | 13:25

    Ceca glumi Demi Mur,a bogami je puna ko brod pa joj može biti,a ovaj crnjo je starleta muska.Toliko o tome inace me zabolje za sve njih! I hvala Telegrafu sto me prvo ispizdi,a onda mi da sansu da se ispraznim po totalno nebitnim ljudima i samozvanim bitnim ljudima za ovu zemlju u njen jadni i napaceni narod! I dok se isti razmecu guzama,sexom,parama itd... mi obicni smrtnici nemamo za normalan rucak djeci a o ostalom da ne pricam!

  • Hobit

    15. januar 2016 | 13:24

    Ubice ga arkan. Pustite klinca.

  • Ivana

    15. januar 2016 | 15:24

    Antipatican lik skroz.... Nisu ni malo par, jer Ceca izgleda dalekoooo starije od njega...i ne verujem u ovu pricu....Nisat gore od metroseksualaca...Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA