RADO BIH GLUMIO PUTINA: Leonardo Dikaprio oduševljen ruskom istorijom (FOTO)

- Zamisao da igram Putina je veoma, veoma interesantna - rekao je glumac

  • 6
Foto: Warner Bros Foto: Warner Bros

Američki glumac Leonardo Dikaprio izjavio u intervjuu za nemački "Welt Am Sontag" da bi mogao da sebe zamisli kako glumi ruskog predsednika Vladimira Putina.

O OVOJ SLICI GOVORI CEO SVET: Jedan od najboljih glumaca današnjice našao DVOJNIKA (FOTO)

- Zamisao da igram Putina je veoma, veoma interesantna. Rado bih ga glumio - rekao je Dikaprio i naveo da je Putina upoznao u Sankt Petersbugru, i to na samitu koji se bavio temom spasavanja sibirskih tigrova:

- Moja fondacija ima neke projekte koji imaju za cilj da zaštite ove mačke. Putin i ja smo razgovarali o zaštiti ovih životinja, ne i o politici - ističe glumac.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dikaprio je dodao da je fasciniran ruskom istorijom.

- Lik Lenjina bi bila jedna interesantna uloga. Glumio bih i Raspućina. Smatram da bi trebalo da ima više filmova o ruskoj istoriji. Rusija ima mnogo priča koje su Šekspirovske. To je neizmerno intrigantno za glumca - rekao je on.

Da podsetimo, Leonardo Dikaprio je nominovan za nagradu Oskar u kategoriji najbolji glumac za ulogu u filmu "The Revenent".

(Telegraf.rs/izvor: welt.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA