ZVEZDE GRANDA: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje! (FOTO)

Još deset kandidata odlukom žirija nastavlja muzičko takmičenje

  • 3

Posle neizvesnih momenata, niza interpretacija talentovanih takmičara i uobičajenog, ali nimalo dosadnog prepucavanja žirija u "Zvezdama Granda", poznato je još deset kandidata koji ostaju u muzičkom takmičenju. 

OČI ĆE VAM ISPASTI: 3 zvezde Granda u BRUTALNO SEKSI izdanju! (VIDEO)

Žiri je i ove subote bio u istom sastavu, pa su fotelje strogih sudija zauzeli: Jelena KarleušaAna Bekuta, Marija Šerifović, Viki MiljkovićDragan Stojković BosanacŠaban Šaulić.

Foto:  TV Prva Foto: TV Prva

Kandidati koji su zasluženo prošli dalje i boriće se za prestižnu titulu "Zvezda Granda" su: Stefan Petrović Kosmajac, Marijana Katić, Sanela Hasić, Uroš Živković, Mehdi Žigo, Nemanja Bačilović, Dejana Erić, Desanka Ananijeva, Faruk Duran i Nikola Grujić.

Gledaoce TV Prva je kroz program vodio već uigrani tandem, Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    24. januar 2016 | 02:39

    Kvalitet takmicara i vecerasnje emisije nije na zavidnom nivou. Voleo bih da se pokrene peticija i da se izglasa da li su ljudi da se vrati da 6-ti clan zirija u nastavku i dalje bude privremeni i da u svakoj emisiji bude neko drugi jer ja nisam zadovoljan sa komentarima i postupcima Violete Viki Miljkovic jer pocinje strasno da me nervira a nadam se da ima jos puno iznerviranih i da nisam jedini. Hvala na paznji i laku noc.

  • Fksd

    24. januar 2016 | 12:45

    Kad je prosla ova Katicka svi mogu proci hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA