KOD SEKSI MAME LIDIJE SEDMICA JE ZAGARANTOVANA: Sve o novoj loto devojci (VIDEO)

- Ponudom i predlogom sam bila iznenađena, ali nisam imala dilemu da li da prihvatim ili ne - rekla je nova voditeljka emisije "Loto" Lidija Kljaić

  • 7

Jedna od najzgodnijih voditeljki sa ovih prostora Lidija Kljaić vodiće emisiju "Loto" na RTS-u. Rođena je 1980. godine u Beranama, srednju školu i fakultet završila je u Beogradu.

U RTS-u već radi nekoliko godina, a u ovoj medijskoj kući radi kao novinar-izveštač i kao prezenterka vremenske prognoze. Takođe, bila je voditeljka "Kulturnog dnvenika". Udata je i ima dvoje dece.

Lidija ističe da je iznenađena što je ušla u izbor da postane loto devojka.

- Ponudom i predlogom sam bila iznenađena, ali nisam imala dilemu da li da prihvatim ili ne. Dogovorili smo se u roku od dva minuta. Drago im je što će moći da me gledaju svakog utorka i petka u emisiji koja mnogima donosi sreću. I ja sam s vremena na vreme igrala loto. Jednom sam čak dobila peticu - rekla je voditeljka za "Blic" i otkrila koja je njena dobitna loto kombinacija:

- Emisiju „Loto“ prati termin „igra na sreću“, pa obično moju idealnu kombinaciju čine rođendani članova moje porodice i dragih ljudi - zaključila je Lidija Kljaić.

Pogledajte kako Lidija vodi vremensku prognozu na RTS-u:

(Telegraf.rs/izvor: RTS/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA