Rada Manojlović smuvala Zvezdu Granda? (FOTO) (VIDEO)

- On je jedan divan momak, koga bi sigurno svaka devojka poželela. Ne želimo da nam bude neprijatno na snimanjima - rekla je pevačica za Harisa Berkovića

  • 28
Rada Manojlović, Haris Berković Foto: Telegraf, Promo

Rada Manojlović je nedavno okončala dvogodišnju vezu sa Momirom Gajićem, a šuška se kako je utehu pronašla u zagrljaju novog dečka, devet godina mlađeg kolege Harisa Berkovića, sa kojim je snimila duet "Biseri i svila", za koji će uskoro predstaviti i spot.

DOK RADA VRCKA OVAKO UTEGNUTA, NIKO NE TREPĆE: Manojlovićeva u ekstra seksi izdanju! (VIDEO)

- Sasvim je normalno da dvoje mladih ljudi, koji lepo izgledaju, snimili su duet i u istom su poslu, stavljaju u ljubavni kontekst. Ipak, ne bih volela da me iko požuruje, ni mene ni njega. Ne želimo da nam bude neprijatno na snimanjima. Stvarno smo drugari - rekla je Rada za "Alo".

Printskrin: TV Grand Printskrin: TV Grand

- On je jedan divan momak, koga bi sigurno svaka devojka poželela, ali da ne brzamo po tom pitanju. On je mlad, lep, zgodan. Sigurno bi mi imponovalo da imam takvog dečka pored sebe, ali ne bih se bunila ni da ostane ovako kako jeste. Lepo mi je u samoći. U svakom slučaju, lepo je imati kulturnog i normalnog momka za prijatelja, ako ne za nešto više - iskrena je bila Manojlovićeva.

Foto: Promo Foto: Promo

- Moram da priznam da mi prija što me mediji povezuju sa devojkom kao što je Rada. Ko ne bi voleo da bude u vezi s takvom "bombom". Mi smo za sada prijatelji. Veoma mi je draga i volim da provodim vreme sa njom. Znače mi njeni saveti u vezi s poslom kojim se bavimo. Mi se za sada samo družimo, a što se veze tiče - nikad se ne zna - izjavio je pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    29. januar 2016 | 15:32

    Nemojte da pricate!Pa to je divno.Sada ce nam sve krenuti na bolje!

  • Radan

    29. januar 2016 | 16:19

    Auuu što je naivnaaaa, nista nije naucila , nece je niko kao Milan voleti!

  • 1389 patriota

    29. januar 2016 | 15:57

    Vidim kako su te vaspitali roditelji, dajem veru za večeru, srećan ti kuran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA