RASKINULI TAMARA I ACA! Ko je koga varao, kakve veze imaju pare s tim i gde je tu Makarona?! (FOTO)

- Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili - poručio je Aca

  • 27

Svega mesec dana nakon završetka "Farme", raskinuli su Tamara i Aca, a uveliko se pojavljuju spekulacije koji je pravi razlog, od navodne prevare do para. 

DA LI VAM JE I OVAKO SEKSI? Pogledajte kako Tamara Đurić izgleda bez šminke (FOTO)

Tamara je prva potvrdila da je ostavila Acu, i kako navodi "Alo", indirektno nagovestila da ju je on možda i prevario.

- Te ima puder na košulji, karmin na vratu, i bilo mi je muka od svega toga. Mislila sam da ću moći da se nosim sa svim tim, ali ne umem. Istina je da su Aca i Dejan dva različita sveta - izjaviila je bujna klaberka koja je dodala da nisu tačne priče da je novac uzrok raskida.

Prinskrin: Instagram/tamarastar89 Prinskrin: Instagram/tamarastar89

- Aca i ja smo već danima izloženi velikom medijskom pritisku. Između nas postoje emocije i dalje smo vezani jako i naše emocije su čiste. Moram da napomenem da je neistina da smo nas dvoje raskinuli zbog para. Nikada Acu zbog para ne bih ostavila – rekla je Tamara za Pink.rs i pomenula bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu.

Foto: Facebook/Tamara Djuric Foto: Facebook/Tamara Djuric

Neistina je da smo se Makarona i ja pomirili. Nas dvoje nismo ponovo u vezi  - objasnila je Tamara.

Sa druge strane, Živanović ima sasvim drugačiju priču.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Svakako da mi nije bilo prijatno to što su mediji forsirali Makaronu. Ne znam zašto se taj čovek uopšte pominje kada je on prošla priča, ali to nije jedini razlog našeg raskida, ima tu i nekih stvari koje su ostale između nas dvoje. Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima i nema razloga da bude drugačije - ispričao je Živanović i napomenuo da nema ni trunke istine u pričama da je navodno prevario Đurićevu.

Foto: Facebook/dejan.palic.5 Foto: Facebook/dejan.palic.5

- Nije ona bila mnogo ljubomorna, možda se samo pogrešno izrazila. Zaista to nije bio razlog našeg raskida - zaključio je Živanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    4. februar 2016 | 14:08

    Mislim da su njegovi roditelji trenutno najsrecniji ljudi na svetu !!!

  • Gorcilo

    4. februar 2016 | 12:49

    A sta se drugo ocekivalo? Nema on tih para da je zadrzi. Sve je bilo farsa. A vencanje na Farmi? Pa nemojte tako, Srbija zivi za taj dan. Bas sam isplanirao da uzmem odmor da bi dosao da vidim taj "spektakl". Toliko sam se nasekirao da necu moci da spavam. Aco telence jedno.

  • Slaven Nikolic

    4. februar 2016 | 13:29

    Najgluplja vest koga briga za Tamaru i Acu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA