Nataša Maza otkrila šta bi SVE radila Karleuši i Sandri Partizan!

Transrodna pevačica ulazi na "Farmu" gde najavljuje da će sve pucati od strasti

  • 12

Rijaliti "Farma" počinje 15. februara, a jedna od učesnica biće trensrodna pevačicna Nataša Maza, koja je u intervjuu za "Informer" otkrila šta bi sve radila Sandri Partizan i Jeleni Karleuši.

BIĆE VRUĆE U LISOVIĆU: Nataša Šavija ulazi na "Farmu"? (FOTO)

- Čovek kad pogleda Sandru Partizan, prva pomisao mu je seks. Iako sam heteroseksualka i volim muškarce, sam pogled na njene grudi i guzu izaziva bujnu maštu. Bilo bi lepo da nam se bradavice spoje - kaže Maza koja tvrdi da će na imanju u Lisoviću sve prštati od strasti.

A photo posted by Natasa Maza (@natasamaza) on

- Seks je prirodna potreba čoveka. Kako mora da jede, tako mora i da vodi ljubav. Ne brinu me kamere - rekla je Nataša koja će sama sebi pomoći ako je odbije Sandra jer ne može da izdrži bez seksa.

Foto: Fejsbuk/Sandra Partizan Foto: Fejsbuk/Sandra Partizan

Iako je transrodna pevačica, heteroseksualka i voli muškarce, polizala bi Jelenu Karleušu, a za oko joj je zapala i Nataša Šavija.

- Karleuša mi je predivna i celu bih je polizala. Ni Šavija nije loša. Izgleda veoma nežno i privlačno. Ali da se razumemo, nema ništa bez čvrstog muškarca - kaže Maza.

Foto: Twitter/karleusastar Foto: Twitter/karleusastar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    5. februar 2016 | 11:14

    Uporno pokušavam da shvatim zasto se stalno u medijima promovisu osobe čije su moralne vrijednosti minus beskonačno . I ne uspijevam ...

  • Pedja doktor

    5. februar 2016 | 14:27

    Боле је туки ,ха

  • Braco

    6. februar 2016 | 11:05

    Oseća se kao zena, u stvari je muško :D a zamislite lepa riba zgodna pokupiš je u Klubu, dovedeš u gajbu ono u zaru je skidaš misliš waaaau kakvu sam cupi pokupio (konačno da nešto odradim da valja i da na nešto liči) skineš jos gaćice AJOOOOOJ gospode boze potonule Ti Sve ladje, Ima pitona većeg Nego Ti :D ajooooooj ono ledena voda za vrat, otkinuti samo nista drugo :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA