ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati su prošli u treći krug takmičenja! (FOTO)

Devetoro talentovanih momaka i devojaka obezbedilo je svoje mesto u narednom krugu takmičenja

  • 3

Devetoro novih kandidata, u mešovitom sastavu, prošlo je odlukom žirija u treći krug popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koje se iz subote u subotu emituje na televiziji Prva.

HIT SLIKA: Žiri "Zvezda Granda" u epizodi "Bolji život" (FOTO)

Kandidati koji su se odlično pokazali pred šestočlanim žirijem u sastavu: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Šaban Šaulić Dragan Stojković Bosanac, zasluženo su dobili svoje mesto u narednom krugu takmičenja, kada će ponovo pokazati svoje vokalno umeće i pokušati još više da se približe samom vrhu.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Dalje su prošli sledeći takmičari: Dejan Crnogorčević, Marko Milojković, Jovana Starovlah, Jovana Vasić, Alem Kadić, Kristina Jovanović, Nikola Bokun, Denis Kadrić Elmedin Kadrispahić.

I u ovoj emisiji su dobru atmosferu održavali i gledaoce kroz program vodili neodoljiva Sanja Kužet i šarmantni Voja Nedeljković.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kraljica

    7. februar 2016 | 10:31

    Tesko je slusati Ove takmicare. Imam blagi utisak da nisu imali dovoljno takmicara pa su pozvali sve zainteresovane. Nekim ljudima u ziriju ovde nije mesto- mislim na Bekutu, Mariju, Snezanu i Sabana koji su dobri pevaci i ovakva reklama im ne treba. Mnogo je jace takmicenje u Pinkovim zvezdama u ovoj sezoni...

  • tanko

    7. februar 2016 | 08:08

    osetno slabije takmicenje nego ranijih godina.nepotrebno duga prica clanova zirija koja umara gledaoca.mozda bi trebalo preskociti narednu sezonu......

  • kraljica

    7. februar 2016 | 10:32

    Losi su skroz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA