TIJANA AJFON SREĐUJE MEĐUNOŽJE: Starleta sve šokirala zahtevima za "donju frizuru"!

- Rekla sam vam da međunožje mora da mi bude sređeno - vikala je starleta

  • 4

Starleta Tijana Ajfon šokirala je produkciju televizije "Hepi", kada je pobesnela jer nije dobila adekvatnu negu međunožja, kako prenosi "Alo".

Tijana Ajfon otkrila šta sve treba da poseduje njen savršen muškarac, nećete verovati šta joj je na poslednjem mestu

- Kada je završila sa depilacijom, šišanjem, feniranjem i izlivanjem noktiju, Tijana je pitala da je li je došao kozmetičar da joj sredi međunožje. Kada joj je rečeno da je dobila depilaciju i da to smatraju sređivanjem njene intimne regije, ona je osula salvu uvreda po organizatorima i producentima rijalitija. Poručila im je da su rođeni u prošlom veku i da sređivanje vagine nije samo depilacija, već oblikovanje i farbanje dlačica, što je šokiralo sve prisutne - kaže izvor blizak produkiji televizije "Hepi".

Foto: Instagram/ticamaksimovic Foto: Instagram/ticamaksimovic

- Obećali ste mi da ću imati kompletan tretman ovde u rijalitiju! Rekla sam vam da međunožje mora da mi bude sređeno jer često ispod kratkih haljinica ne nosim gaćice. U svakom trenutku pred kamerama moje međunožje može da bude uslikano. To što druge učesnice nisu ni čule da treba da se neguju i ulepšavaju najbitniji deo tela, to je njihov problem, a ja želim da mi frizura cicamace bude oblikovana kao munja. Treba li da vam nacrtam kako to izgleda?! Ukoliko niste sposobni da nađete nekoga ko će da me ulepša dole, pozovite mog kozmetičara - besno je rekla Ajfonka, i šokirala sve koji su mislili da se šali, a ne da zapravo traži frizera za međunožje.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs/Izvor:"Alo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA