TUGA U DOMU MINE KOSTIĆ: Pevačici preminuo otac! (VIDEO)

Na dan sahrane pevačicinog tate, Minina sestra je dobila unuku, pa je i ona sama postala baka

  • 2

Pevačici Mini Kostić umro je otac 27. januara, na veliki pravoslavni praznik Svetog Savu. Međutim, početak ove godine folkerka neće pamtiti samo po tužnom događaju, već i po lepim vestima.

Mina je u emisiji "Pink World News" otkrila da je na dan sahrane svog oca, postala baka, kada je njena sestra dobila unuku.

- Nažalost, 27. januara mi je preminuo otac, na veliki praznik Svetog Savu. Ujedno sam dva dana kasnije, na dan sahrane, postala baka, a Anastasija je postala tetka. Desila se ružna, jako teška, ali i s druge strane radosna vest. Meni je jako teško, to me je baš potreslo, i pomerilo neke moje obaveze. Bio je baš dugo bolestan, dugo je ležao. Pamtiću ga po lepim stvarima, jako mi nedostaje. Nek ide samo redom - rekla je Mina.

Pogledajte šta je sve Mina rekla:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    13. februar 2016 | 23:18

    Saucesce Mini.

  • Kiki

    14. februar 2016 | 09:23

    Svakome dodje taj dan.Vazno je imati lepa secanja i zadrzati ih srcu.Ja nazalost nemam tih secanja jer sam bio majci u stomaku kad mi je otac poginuo.Svako ima svoju sudbinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA