MILA MAJKO! Kada čujete koliko para će para Vesna Zmijanac zaraditi od "Farme", pašćete na zadnjicu! (FOTO)

- Pobeda me ne zanima, a nemam nameru da i isterujem pravdu s ljudima koji nisu moja sfera interesovanja - rekla je Vesna

  • 16

Dok najvatreniji fanovi komentarišu spisak učesnika "Farme 7" koja počinje večeras, ono što sve najviše zanima je ko će od takmičara dobiti najveći honorar, a tu je, kako se priča, bez premca Vesna Zmijanac koja će zaraditi čak 50.000 evra! 

Ovo su svi učesnici "Farme 7"! (KONAČAN SPISAK)

- Vesna je bila prinuđena da otkaže brojne tezge i zato je odmah tražila 50.000 evra. S obzirom na to da je ona najveća zvezda "Farme 7", pristali su na njene uslove - navodi izvor "Kurira".

Sa druge strane, pevačica je diplomatski prokomentarisala priče o vrtoglavom honoraru koji joj je obećan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Znate da o iznosima nikada ne govorim. Teško mi je bilo da pomerim sve nastupe koje sam imala u zemlji i inostranstvu. Nije sve u novcu. Stiže lepo vreme, i meni će na imanju najviše prijati svež vazduh i rad u bašti. Pobeda me ne zanima, a nemam nameru da i isterujem pravdu s ljudima koji nisu moja sfera interesovanja. Gledaću svoja posla - izjavila je Vesna Zmijanac.

Pogledajte ulazak učesnika "Farme 7" u karantin! (FOTO)

Kao i u prethodnim izdanjima rijalitija, brojni anonimni takmičari su pristali da besplatno uđu u rijaliti jer su svesni da im je ovo životna prilika da se proslave...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    15. februar 2016 | 12:28

    Pa kad ima budala koje gledaju farmu i slicne gluposti i treba da zaradjuju zmijanac i ostali. Ne 50.000 nego 250.000 treba da im daju kad ima blentave publike koja prati to sve.

  • Oki

    15. februar 2016 | 15:59

    Netreba joj prvo mesto ide ona da muze kravu

  • ERA 031

    15. februar 2016 | 14:54

    Eee moja Srbijo , daleko si dogurala . Šta li će biti sa nama za jedno 10 godina ? Ne , za 5 godina !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA