EKSKLUZIVNO: Novi seksi "Plejboj" kalendar! (FOTO)

"Plejboj" zečice Soraja, Anastasija, Una Grujić, Boba Tošić i Ivana Mlađović na kalendaru, koji je sponzorisala vinarija "Tikveš"

  • 1

Makedonski proizvođač vina "Tikveš" objavio je novi provokativni kalendar za 2012. godinu. Ova vinarija je za tu priliku angažovala "Plejboj", a za kalendar su pozirale Soraja Vučelić, Ivana Mlađović, Anastasija Buđić, Slobodanka Boba Tošić i Una Grujić.

Promotivni materijal danas je ugledao svetlost dana, a fotografije koje je svojevremeno neovlašćeno na svoj Fejsbuk profil stavila Soraja Vučelić povučene su iz opticaja.

Sve zečice ponosno su pokazivale svoje atribute i obline, a glavni rekvizit na slikama je flaša ili čaša vina ove kompanije. Interesantno da je ova makedonska vinarija već angažovala lepotice za svoj kalendar. Prošle godine to je bila izazovna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek.

(V.Đ. / Foto: Playboy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelenkovic

    11. maj 2012 | 02:10

    Sorajine slike su bile u nezvanicnom fan klubu i skinute su sa video klipa. Video je odavno na plejboj sajtu ... Kalendar je za 2012 pa nije tesko pretpostaviti kad je izasao. I slike su fenomenalne. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA