ZADRUGA IZBACILA DŽAROVSKOG: Čuveni menadžer već napustio "Farmu"! (VIDEO)

Džarovskom se ova odluka nikako nije dopala, pa je besan napustio imanje

  • 7

Produkcija rijalitija "Farma" je donela odluku da estradni i sportski mendažer iz Skoplja Velibor Džarovski napusti rijaliti već posle tri dana. 

SPEKTAKULARAN ULAZAK NOVOG FARMERA: Saška Karan ušla u rijaliti! (FOTO)

Ognjen Amidžić je došao na imanje i doneo pismo zadruge koje je pročitao pred svim farmerima. Produkcija je rešila da je za Veliborovo zadravstveno stanje bolje da bude van imanja. 

- Dragi farmeri, zadruga je od prvog trenutka posmatrala Džarovskog. Morali smo da donesemo odluku da je za njega bolje da napusti imanje. Moramo da mu se zahvalimo što je prihvatio da takva legenda bude na imanju - rekao je Ognjen.

Svi su krenuli da se pozdrave sa Veliborom i da mu pomognu da se spakuje. Džarovskom se nije dopala ova odluka, pa je je počeo da kritikuje Mikija Mećavu, da je mogao da ga upozori.

FARMERI U ŠOKU, MISLE DA JE FORA: I Veselin izbačen posle samo 3 DANA! (FOTO)

- Nisam znao - pravdao se Miki Mećava, a Ognjen je dodao kako je Miki u pravu.

Pogledajte kako je Džarovski napustio "Farmu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    19. februar 2016 | 00:06

    Od cega je bolesan?

  • Coa

    19. februar 2016 | 14:48

    Sto se tice izbora ucesnika ò. Dokle vise bolesnika,7nvalida deda i baba pa znate li vi sta je farma. Umesta da uzivamo u mlqdim ljudima mi gledam socijalnu ustanovu! Hvala,ali za mene ste u 7 farmi zavrsili neka vas gleda onaj ko nema sta da radi!

  • miks

    19. februar 2016 | 13:24

    MOGLI STE UBACITI JOS KOJU MRLINU MILICA LEPU DRLJACU IMA IH KO U PRICI,PA MORAJU I ONI PREZIVJETI.JADO MOJAGDJE IH SAMO PRONALAZITE.JEDNI OPICENI JEDNI STARI I TO TI JE KOMBINACIJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA