Marijana Mateus: Kolekcija inspirisana vedrinom! (FOTO, VIDEO)

Pred novosadskom publikom kreatorka prikazala najnoviju kolekciju pod nazivom "Flora"

  • 0

Modna kreatorka Marijana Mateus održala je reviju na kojoj je prikazala najnoviju kolekciju "Flora". Na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu Marijana je upriličila više od mode uz cveće, muziku i zanimljivu scenografiju. Sve je podsećalo na mjuzikl. Za haljine jakih boja kreatorka i spisateljica je inspiraciju pronašla u filmskim divama zlatnog doba Holivuda Merlin Monro i Grejs Keli. U okviru svoje osme samostalne revije, dizajnerka je pred prepunom salom SNP-a prikazala preko 40 modela.

- Sve koreografije je osmislila Milica Cerović, a angažovali smo i veliku baletsku trupu. Želim da dame koje ponesu moje haljine, sa sobom ponesu i osmeh - kaže Marijana i dodaje: - Ja bih zaista volela da mogu da budem samo kreator, ali sam morala i aktivno  da učestvujem u organizovanju svakog detalja na reviji.

Za razliku od predhodne kolekcije "Black and White" u kojoj nije bilo vedrijih boja, "Flora" je velika promena u pristupu kreatorke, a kako kaže, sva ta vedrina proističe iz njenog unutrašnjeg sklada i zadovoljstva.

- "Black and white" je bila jedna faza u životu, tada mi je sve bilo crno i belo. Sada sam ispunjena ljubavlju i pozitivnom energijom, a to se može videti i po novim modelima. Tokom leta ću odmarati, a na jesen krećem sa novim projektima - otkrila je kreatorka.

U prvom redu na reviji su uživale i Mirjana Bobić Mojsilović, Ena Popov i Biljana Ristić. Nakon završene revije Marijana je sa prijateljima uspeh proslavila na koktelu u poznatom novosadskom lokalu "Đardino".

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA