Jelena Karleuša osvojila Oskara, svet više neće biti isti! (VIDEO)

Dokumentarni film "Amy" o Ejmi Vajnhaus, u kojem su nelegalno iskorišćeni kadrovi sa Karleušinog koncerta na Ušću, dobio je priznanje Američke filmske akademije

  • 41

Ma koliko to čudno zvučalo ali Jelena Karleuša je noćas osvojila svog prvog "Oskara", doduše, bar indirektno, budući da je za najbolji dokumentani film proglašeno ostvarenje "Amy" o pokojnoj Ejmi Vajnhaus, u kojem su nelegalno iskorišćeni kadrovi sa Karleušinog koncerta na Ušću

Karleuša pokazala OGROMNE GRUDI, a tek da vidite kolike oči imaaaaaaa! (VIDEO)

Autori dokumentarca "Amy" su se zahvalili Akademiji i svima koji su verovali u uspeh ovog filma.

Foto: Tanjug/AP/Invision Foto: Tanjug/AP/Invision

- Naš film govori o Ejmi, i želeli smo da pokažemo svetu kakva je zaista osoba ona bila, i da to nije bila ona devojka kakvom su je tabloidi predstavljali. Ovaj dokumentarac je namenjen fanovima koji su voleli Ejmi i kroz uspehe i kroz padove, a to je jedino što je njoj bilo potrebno - izjavili su režiser Asif Kapadija i producent Džejms Gaj-Ris.

Da podsetimo, Karleuša bi uskoro trebalo da otputuje u London na sastanak sa advokatima producentske kuće "Universal", povodom tužbe koju je srpska pevačica spremila zbog povrede svojih autorskih prava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    29. februar 2016 | 11:51

    Pa ona je sve ludja! Axaaxaaaxaaxa! Evo i ja sam dobila Oskara, jer se neki pas koji lici na mog psa, pojavljuje u jednoj sceni u filmu "Spotlight". Jako sam uzbudjena!

  • Auu

    29. februar 2016 | 11:51

    Kakve veze Karleusa ima sa ovim ?? Cuj dobila Oskara, jos ispisala neke nebuloze kako joj se zivotni trud isplatio.. Na kraju ce da izvisi i bice da i nisu kadrovi sa njenog koncerta... Boze kakav stvor..

  • tetejac

    29. februar 2016 | 11:50

    Ma gde bre ova samozvana "diva" da dobije ,ni u snu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA