2

PORNO PAPARAZZO: Plejbojeva zečica imala seks na plaži! (FOTO)

Šona Send i njen izabranik vodili ljubav na gradskoj plaži na francuskom ostrvu St. Barts. Primetili su paparace, ali su nastavili sa svojom igrom

Plejbojeva “zečica” Šona Send (40) imala je odnose sa svojim izabranikom usred dana na plaži na francuskom ostvrvu St. Barts, što su zabeležili brojni fotografi. Inače, u javnost je 2009. godine “procureo” njen kućni pornić. Tada je tvrdila da na snimku nije ona, ali ovoga puta u to neće uveriti sve svoje obožavaoce.

Plajbojeva “zečica” javnosti je poznata po brojnim “običnim” i seks skandalima i plastičnim operacijama. Da je nije briga za tuđa mišljenja, Šona je pokazala tako što se usred bela dana sa svojim odabranikom seksala na plaži u St. Bartsu. Par je poze menjao na plaži, u moru i na stenama, a sve to su zabeležili i paparaci. Iako je par primetio da ih snimaju, nisu se obazirali na to, pa su nastavili sa svojom strastvenom igrom.

 

U javnost je 2009. godine procurio i kućni pornić ove Plejbojeve zečice iako je ona preko advokata preduzela sve pravne korake da to spreči. U tome nije uspela, ali je posle tvrdila da na snimku nije ona.

(M. S. / 24sata.hr / Foto: profimedia.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Plejboj, Seks, Šona Send
Popularni komentari
  • s
    sasa

    Primeti se da joj je bas “neprijatno” !

  • z
    zoran

    jako mi se svidja ovo super je

foto dana

video dana