PORNO PAPARAZZO: Plejbojeva zečica imala seks na plaži! (FOTO)

Šona Send i njen izabranik vodili ljubav na gradskoj plaži na francuskom ostrvu St. Barts. Primetili su paparace, ali su nastavili sa svojom igrom

  • 2

Plejbojeva "zečica" Šona Send (40) imala je odnose sa svojim izabranikom usred dana na plaži na francuskom ostvrvu St. Barts, što su zabeležili brojni fotografi. Inače, u javnost je 2009. godine "procureo" njen kućni pornić. Tada je tvrdila da na snimku nije ona, ali ovoga puta u to neće uveriti sve svoje obožavaoce.

Plajbojeva "zečica" javnosti je poznata po brojnim "običnim" i seks skandalima i plastičnim operacijama. Da je nije briga za tuđa mišljenja, Šona je pokazala tako što se usred bela dana sa svojim odabranikom seksala na plaži u St. Bartsu. Par je poze menjao na plaži, u moru i na stenama, a sve to su zabeležili i paparaci. Iako je par primetio da ih snimaju, nisu se obazirali na to, pa su nastavili sa svojom strastvenom igrom.

 

U javnost je 2009. godine procurio i kućni pornić ove Plejbojeve zečice iako je ona preko advokata preduzela sve pravne korake da to spreči. U tome nije uspela, ali je posle tvrdila da na snimku nije ona.

(M. S. / 24sata.hr / Foto: profimedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA