ISPUNILA MU SE ŽELJA: Kristijan kupio stan ženi pre odlaska u zatvor!

U narednih nekoliko dana Golubović odlazi u "Zabelu" gde će služiti kaznu

  • 25

Kao razlog učešća u rijaltiju "Farma 6", Kristijan Golubović je navodio želju da novčano i stambeno obezbedi ženu Ivanu i ćerkicu Veru pre odlaska u zatvor na služenje kazne, što je uspeo da ostvari, kako piše magazin "Star".

Kristijan sa advokatima ušao u "Parove" da bi opisao kako je "nepravedno" osuđen! (VIDEO)

U narednih nekoliko dana Kristijan odlazi u "Zabelu", gde mu je ostalo da izdrži još četiri godine i četiri meseca od kazne. Golubović odlazi u zatvor nakon što je uspeo da kupi stan ženi, ali i da je novčano obezbedi.

- Sve je sređeno, stan u Kraljevu sam kupio, ima oko četrdesetak kvadrata sa mogućnošću nadogradnje, ali Ivana i male neće još neko vreme menjati adresu stanovanja, jer želimo da se prostor perfektno prilagodi njihovim potrebama. Određenu svotu novca sam oročio u banci, ali sam napravio takav ugovor da ne mogu da dižem veće iznose, nego sam sredio da Ivana podiže, na primer, hiljadu evra mesečno, a meni da na moj račun u zatvoru leže dvesta, trista evra. Meni veća cifra i ne treba. A siguran sam da me neće zaboraviti ni fanovi, ni prijatelji - rekao je Kristijan.

Foto: Facebook/nepobediv Foto: Facebook/nepobediv

(Telegraf.rs/Izvor: "Star")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    3. mart 2016 | 11:45

    Bas je to za sve nas veoma bitno da znamo.ma mirnije ce da spavamo kad znamo da je Kristijan situirao svoju zenu i dete dok vecuna u Srbiji nezna sta ce sutra svojoj deci dati da jedu. Nemam nista protiv njega.cak sam i navijala dok je bio na farmi za njega ali sto je mnogo mnogo je. Previsa medijskog prostora.pa ima i bitnijih stvari od ove.

  • Marina

    3. mart 2016 | 12:23

    Kad jedan kriminalac postane toliko bitan da o njemu pišu novine,kakav primer onda imaju ove mladje generacije i nije ni cudo što su postali tako nasilni...

  • Marina

    3. mart 2016 | 12:27

    Još sredio da mu svaki mesec leže pare na računu i to iznos baš baš a prosečna plata je bar u gradu gde ja živim 200e,smešno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA